Glashandel in Zwolle

Glashandel of glaszetter in Zwolle

IJsselglas is uw partner als het gaat om glas in Zwolle!

Heeft u ruitschade? Of zoekt u nieuw glas? IJsselglas is degene die u zoekt! IJsselglas levert en monteert al meer dan 19 jaar glas bij vele huishoudens en bedrijven in Zwolle en omgeving. Hierdoor kunt u rekenen op een vakkundige uitvoering van al uw wensen op het gebied van glas!

Wij kunnen u adviseren over vele soorten glas, denk aan standaard isolatie beglazing, dubbelglas (HR++ glas), Triple glas. Maar ook voor glas in het interieur zit u bij ons goed. Van een glazen wand of deur, tot schitterende spiegels of (gekleurde) glazen achterwanden in de keuken.

Als het gaat om glas, kies dan voor IJsselglas. IJsselglas levert vakwerk voor een zeer scherpe prijs!

U kunt bij ons terecht voor de volgende opties in glas:

  • Leveren en plaatsen van diverse glassoorten als: dubbelglas (HR++), Triple glas (HR+++ glas), figuurglas, monumentenglas, zonwerende beglazing, isolatieglas, veiligheidsglas, hardglas en gelaagd glas
  • Leveren en plaatsen van voorzetramen
  • Leveren en plaatsen van pollenfilters t.b.v. ventilatieroosters
  • Vervangen van glas en verhelpen van glasschades
  • Leveren en plaatsen van glazen douchewanden, glazen deuren, glazen balustrade, glazen keukenwanden, glazen schuifwanden, glazen schuifloketten en spiegels
  • Vervangen van lekke isolatieruiten
  • Leveren en plaatsen van nieuwe kozijnen en deuren in samenspraak met onze timmerman
  • Glaslatten, neuslatten, glasband, keggen, kit
  • Houtrotreparaties
  • Leveren en plaatsen van Velux-dakramen

IJsselglas: uw glashandel in Zwolle

Heeft u een glaszetter, glashandel of glasbedrijf nodig in Zwolle? Kies voor IJsselglas. Naast dat wij een glaszetter en glasbedrijf zijn, kunt u ook terecht in onze winkel en glashandel aan de Handelsstraat 4 in Kampen. Hier vindt u maar liefst 250 m2 inspiratie in vele soorten glas. Wij hebben veel glassoorten op voorraad, waardoor wij het voor u op maat kunnen snijden terwijl u wacht.

In onze glashandel aan de Handelsstraat 4 in Kampen helpen onze glasspecialisten u graag met de keuze voor het meest passend glas voor uw situatie. De koffie staat al voor u klaar!

Kapotte ruit? Bel IJsselglas!

Ruitschade is erg vervelend en bovendien kunnen losliggende stukken glas gevaarlijk voor u zijn. De glaszetters van IJsselglas hebben al bij veel huishoudens ruitschades opgelost.

En of het nou gaat om het repareren van de ruit of compleet vervangen, maakt ons niets uit. Onze glaszetters zorgen voor een echt stukje vakwerk! Heeft uw schade geen spoed? Vul het schadeformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Heeft u een noodgeval? Bel ons dan direct op: 038 – 333 2005. In de meeste gevallen zijn wij dan binnen 30 minuten bij u. 

LET OP: gezien de maatregelen omtrent het coronavirus kan het in deze tijd nét even wat langer duren. Ons excuus voor het ongemak.

ijsselglas-medewerker-dubbelglas
voor-na-huis-ijsselglas-dubbelglas

Vervang uw ruiten voor dubbelglas (HR++ glas)

Wordt het maar niet warm in uw woning? Lopen de stookkosten nu echt de spuigaten uit? Grote kans dat de ruiten nog van enkel glas zijn. Wilt u uw woning een stuk energiezuiniger maken? Naast de vloer en het dak is het ook aan te raden om de woning te voorzien van HR++ glas (dubbelglas).

Er zijn verschillende soorten HR glas: HR glas, HR+ glas, HR++ glas en HR+++ glas (ook wel Triple glas genoemd). Afhankelijk van de ruimte in de spouw kijken onze glaszetters welke dikte het beste toegepast kan worden in uw situatie.
HR ++ glas is ook wel bekend als dubbelglas. 

Dubbelglas bestaat uit twee glasbladen die van elkaar worden gehouden door middel van een afstandhouder. De randen zijn afgesloten met een speciale kit, waardoor het raam volledig van tocht is afgesloten.

Nog beter isoleren? Kies Triple glas van IJsselglas

Triple glas (HR+++) biedt een nog betere isolatie dan dubbelglas. HR+++ glas bestaat uit drie glasbladen die van elkaar worden gehouden met twee afstandhouders. 

En doordat twee glasbladen zijn voorzien van warmte reflecterende coating, wordt de isolatiewaarde aanzienlijk verbeterd en ontstaat er (nog) meer comfort.
Benieuwd hoe wij uw woning beter kunnen isoleren? 

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Wij leveren verschillende glassoorten

Dubbelglas

Beter isoleren en geld besparen? Dat kan met dubbelglas. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Triple glas

HR+++ glas isoleert nog beter dan dubbelglas, waardoor u nog meer bespaart op het energieverbruik en profiteert van (nog) meer comfort in huis.

Glazen keukenwand

Geef uw keuken een moderne uitstraling met een glazen keukenwand. En natuurlijk ook erg handig tegen het spatten tijdens het koken.

Glazen deuren

Glazen deuren, glaswanden voor in de douche of een glazen balustrade? Wij leveren glas voor het interieur voor u op maat.

Wat klanten over ons zeggen

Sjaak Poot
Sjaak Poot
10:51 09 Jul 20
Goed advies gegeven en prettig gehopen
mariëlle kolk
mariëlle kolk
14:23 27 Jun 20
heel erg tevreden
Berma Kuizenga
Berma Kuizenga
19:20 12 May 20
Tevreden met een nieuw raampje en rooster in de toiletruimte. Voor een mooie prijs.
Alex Man
Alex Man
12:11 23 Apr 20
Prima Zaak, Duidelijke afspraken en denken goed mee!Materiaal was prima in orde.
Glaszetter nodig in Zwolle?