Menu
Ieder seizoen genieten van uw tuin of terras met glaswanden voor buiten
glazen wand in tuin met tuinset

Glaswand voor buiten

Zomers zo lang mogelijk van uw tuin én terras genieten? Want ook met wat minder weer wilt u natuurlijk van uw tuin of terras kunnen genieten. Denk bijvoorbeeld aan een gezellige winterbarbecue of een fijn ontbijt met het hele gezin. 

Het kan met glaswanden voor buiten van IJsselglas. Wij zijn specialist als het gaat om levering en plaatsing van glaswanden. U kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte opvragen.

En wist u dat wij niet alleen glaswanden voor buiten, maar ook glaswanden voor binnen leveren? Bijvoorbeeld voor het afsluiten van een kantoorruimte of als scheidingselement bij een trap.

Vaste glaswand voor buiten

Gezina, wil jij hiervoor nog tekst aanleveren 🙂 

glazen wand At Sea
Optimaal genieten van uw terras of tuin?

Wij adviseren u graag in glazen wanden voor buiten!

Glazen schuifwand buiten

Ook buiten wordt een glaswand regelmatig toegepast. Wat te denken van een terrasoverkapping van glas? Of een mooie, glazen schuifwand?

Door glas te gebruiken voor een terrasoverkapping of glazen schuifwand, creëert u een ruimte die zowel bij binnen, als buiten betrokken kan worden. U heeft de mogelijkheid om de ruimtes te scheiden, maar de lichtinval te behouden. 

Hoe vaak hoort u wel niet: uit de wind in de zon is het heerlijk. Met een glazen schuifwand, kunt u zelf die plek maken! Ook tijdens de Hollandse zomeravonden: lekker buiten kunnen blijven zitten en genieten van de temperatuur terwijl het regent.

Glazen wand voor de horeca

Maar ook in de horeca zijn glazen wanden niet vreemd. Deze worden vaak gebruikt als afscherming van het terras. Op deze manier is het terras duidelijk gekaderd, wordt de wind tegengehouden, maar wordt het zicht van de gasten niet gehinderd.

Een kleine impressie van onze glazen wanden voor buiten
glazen schuifwand
glazen schuifwand
schuifwand buiten glas tuin
glazen schuifwand Fiano
railsysteem glazen schuifwand
Glazen schuifwand fiano
Wat klanten over ons zeggen
Henriëtte Jongsma
Henriëtte Jongsma
21:45 15 Mar 22
Al het glas in onze woning hebben we laten vervangen door HR++ glas. Dit hebben de mannen van IJsselglas voor ons gedaan. Ze hebben goed werk geleverd, we zijn erg tevreden!
mariëlle kolk
mariëlle kolk
09:40 18 Feb 22
ze hebben weer heel goed werk geleverd. we hebben nu voor 2 goede fine draai-kiep ramen. we zijn er erg blij mee. wij zijn erg tevreden
klaas hiemstra
klaas hiemstra
17:54 17 Feb 22
Van begin tot eind zeer tevreden over de behandeling en geleverd werk!!
Hans Versteeg
Hans Versteeg
17:45 10 Feb 22
Prima service.Je krijgt precies wat je besteld.
js_loader
Haal alles uit uw tuin!
Het kan met onze terrasoverkappingen of glazen schuifwanden voor tuinhuizen e.d.