Menu
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Al meer dan 20 jaar de beste service
Vakkundige glaszetters met oog voor detail
Snelle offerte met eerlijke prijs
Telefonisch goed bereikbaar tijdens kantooruren
Pak uw kans op isolatie subsidie in Zwolle: Tot €1300 voor uw woning!

Heeft u een woning (geen appartement) in Zwolle en denkt u na over isoleren? Goed nieuws! Dankzij een aantrekkelijke subsidieregeling van de gemeente Zwolle kunt u nu aanzienlijk besparen op de kosten voor het isoleren van uw huis. Met subsidies tot wel €1300 per woning, is dit hét moment om actie te ondernemen en uw huis energiezuiniger te maken. Laat deze kans dus niet liggen!

De subsidieregeling van de Gemeente Zwolle

De gemeente Zwolle stimuleert woningeigenaren om hun huis beter te isoleren. Als eigenaar en bewoner van een woning in Zwolle met een WOZ-waarde tot €374.000,- kunt u tot €1000 subsidie ontvangen voor isolatiewerkzaamheden. 

Gaat u samen met uw buren aan de slag? Dan kan de subsidie zelfs oplopen tot €1300 per woning! Let op: de wijk Berkum valt onder een aparte regeling.

Wie komt in aanmerking?

Extra voordeel bij samen doen:

De gemeente Zwolle moedigt ook gezamenlijke inkoopacties aan. Door met uw buren samen te werken, kunt u niet alleen profiteren van de subsidie maar ook van inkoopvoordeel. Het subsidiebedrag kan in dat geval oplopen tot maar liefst € 1300,- per woning!

Lees er alles over via deze website van de Gemeente Zwolle

De gemeente Zwolle moedigt ook gezamenlijke inkoopacties aan. Door met uw buren samen te werken, kunt u niet alleen profiteren van de subsidie maar ook van inkoopvoordeel. 

Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor een burenkorting!

Aan de slag? Waar moet u op letten?

Onzeker over de beste aanpak? Schakel IJsselglas in voor advies.

Subsidie aanvragen en geld ontvangen waar u recht op heeft

Bent u klaar om uw huis te isoleren en wilt u gebruik maken van deze geweldige kans? Start dan met de subsidiecheck en volg de stappen om uw woning energiezuiniger en comfortabeler te maken.

Na afronding van de werkzaamheden kunt u de subsidie aanvragen met behulp van uw DigiD, facturen/bonnen, IBAN-gegevens en de gemaakte foto’s. 

De aanvraag dient uiterlijk 6 maanden nadat de werkzaamheden zijn afgerond worden ingediend. Heeft u vragen of heeft u hulp nodig bij uw aanvraag? Neem dan contact op met ons.

Tip van IJsselglas: Combineer de subsidie met de landelijke ISDE regeling

Naast de lokale subsidieregeling kunt u ook gebruikmaken van de ISDE-subsidie voor een bredere reeks aan verduurzamingsmaatregelen. Door het combineren van beide regelingen ontvangt u tot wel 30% van uw investering terug!

Lees hier verder als u meer wilt weten over deze subsidieregelingen, hoe u kunt controleren of u in aanmerking komt, en hoe u de subsidies kunt aanvragen.

Glas bestellen of meer informatie?

Wij begrijpen als geen ander dat u mogelijk nog vragen heeft over isolatieglas, inclusief zaken zoals veiligheid, het type glaslatten of ventilatiemogelijkheden.

IJsselglas uit Kampen helpt u graag met deze vraagstukken. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!