Menu
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Al meer dan 20 jaar de beste service
Vakkundige glaszetters met oog voor detail
Snelle offerte met eerlijke prijs
Telefonisch goed bereikbaar tijdens kantooruren
Figuurglas
Figuurglas

Figuurglas bestellen?
IJsselglas bellen!

Figuurglas is een glassoort met een patroon. Er zijn veel soorten figuurglas leverbaar! Figuurglas kan in enkel glas en in dubbelglas gemaakt worden.

Tegenwoordig wordt er heel veel figuurglas in dubbelglas geplaatst, bijvoorbeeld in een voordeur of een zijlicht naast de voordeur. Tegen de inkijk in de gang is figuurglas een hele mooie en stijlvolle oplossing!

Figuurglas in onze winkel bekijken en direct meenemen

In onze winkel aan de Handelsstraat 4 in Kampen kunt u de verschillende figuurglas soorten bekijken. Hebben wij het glas op voorraad, dan kunt u direct uw stuk glas meenemen! En anders kunnen wij het u vaak al binnen 2 werkdagen leveren!

Wat kost figuurglas?

Figuurglas kent verschillende glasprijzen. In onze winkel hebben wij modelstukken van de verschillende soorten figuurglas staan. Dit zijn de soorten figuurglas die nog leverbaar zijn.

Sommige oudere soorten figuurglas soorten worden niet meer in de fabrieken gefabriceerd. Dit komt omdat figuurglas vroeger veel vaker toegepast werd dan in deze tijd. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor matglas en dat terwijl figuurglas heel erg mooi kan zijn!

De prijzen van figuurglas variëren van € 50,00 – € 90,00 incl. BTW per vierkante meter. De minimale berekende verkoopeenheid is 0,50 m2. Uiteraard hoeft u uw glas niet per m2 per ons te bestellen, maar kunnen wij het afsnijden in de maat die u wenst!

figuurglas
Figuurglas op maat bestellen?

Wij hebben verschillende soorten figuurglas voor uw situatie

Deze soorten figuurglas zijn momenteel leverbaar
Altdeutsch blank Bamboo blank
Bamboo mat blank Byzanthijn fijn blank
Byzanthijn grof blank Canale blank
Canale mat blank Cathedraal groot/brute 4
Cathedraal klein duits Chinchilla blank
Chinchilla brons Cotswold blank
Crepi Deltha blank
Deltha mat blank Gothic blank
Guss antiek blank Guss antiek grijs
Jan Hagel Master Carre
Master ligne Master point
Moire Niagara blank
Niagara mat blank Silvit blank
Silvit brons
Wijzigingen voorbehouden
Een kleine impressie van onze projecten met figuurglas
Enkel figuurglas in een deur
figuurglas in dubbelglas

Wat klanten over ons zeggen

UitstekendIJsselglas BV4.8 Gebaseerd op 145 recensies vanBekijk alle recensies beoordeel ons opMartijntje Verbrugge ★★★★★ Zeer tevreden over IJsselglas! Professionele vakmensen die netjes en snel werken. Hele 1e verdieping HR** glas en twee nieuwe kozijnen aangebracht. Ook hulp gekregen bij de aanvraag van de subsidie. Top!piotr drielos ★★★★★ netjes, snel, vakkundig, bezoek showroom, meenemen proefexemplarenHenk Nieuwenhuijsen ★★★★★ Goed bedrijf om glas te laten zetten,vlot geleverd en geplaatst door goede vakmensen,zeer tevredenMarcel de Groot ★★★★★ Snelle offerte, goed nakomen van afspraken. En uitstekende montage en afwerking door Alexander en z'n collega. Volgende keer kiezen wij weer voor IJsselglas.js_loader
Figuurglas is verkrijgbaar in heel veel variaties

De vele designs zijn leverbaar met een heldere of een gezandstraalde afwerking. Kom in onze showroom kijken naar de diverse soorten figuurglas die leverbaar zijn!