Menu
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Al meer dan 20 jaar de beste service
Vakkundige glaszetters met oog voor detail
Snelle offerte met eerlijke prijs
Telefonisch goed bereikbaar tijdens kantooruren
Creëer een ruimtelijk gevoel met glazen balustrades voor buiten
glazen balustrade op balkon

IJsselglas, als het gaat om glazen balustrades voor buiten!

Zoekt u een glazen balustrade voor bijvoorbeeld uw balkon of terras? Dan zit u bij ons goed! IJsselglas is specialist als het gaat om het leveren en plaatsen van glazen balustrades voor buiten

Samen met u bespreken wij de mogelijkheden en kijken wij wat passend en natuurlijk wenselijk is voor uw project. Een glazen balustrade staat niet alleen enorm chique, het zorgt ook voor veel meer lichtinval. 

Een klein balkon kan zo ineens een stuk groter lijken. Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden? Wij gaan graag met u in gesprek of vraag alvast vrijblijvend een offerte bij ons op.

Waar kunt u een glazen balustrade plaatsen?

Onze glazen balustrades voor buiten zijn toepasbaar in verschillende situaties. U kunt denken aan een balkonafscheiding of misschien wel een hekwerk om uw tuin. En wat dacht u van een mooie glazen omheining op uw dakterras? 

Een glazen balustrade zorgt voor een unieke uitstraling van uw woning. Maar niet alleen in- en rondom uw woning is een glazen balustrade toepasbaar. Het is ook uitermate geschikt als terrasscherm. Zo zitten uw gasten lekker uit de wind en wordt hun zicht niet belemmerd.

glazen balustrade buiten ketelmeer
Ga voor een unieke uitstraling met een glazen balustrade voor buiten!

Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden.

De bevestiging van een glazen wand buiten

Als u kiest voor een glazen balustrade voor buiten, dan wilt u niet alleen dat het design van de balustrade past in de ruimte, maar ook de wijze waarop deze bevestigd wordt. En daarom hebben wij de keuze uit verschillende bevestigingsmethoden.

Denk bijvoorbeeld aan glasklemmen of glasprofielen. Welk van deze typen het meest geschikt is, hangt af van verschillende factoren. Onze glaszetters komen langs om te kijken wat bij uw situatie past.

Gemaakt van gehard veiligheidsglas

Een glazen balustrade is op veel plaatsen toe te passen. Dit maakt dat veiligheid een grote rol speelt. En daarom zijn onze glazen balustrades gemaakt van zogeheten veiligheidsglas

Dit glas is tot wel 5x sterker dan ‘gewoon’ floatglas van dezelfde dikte. Indien dit glas breekt, dan valt het uiteen in kleine stukjes die ongevaarlijk voor u zijn. U kunt door het breken van het glas dus geen verwondingen oplopen.

Gebroken veiligheidsglas / gehard glas
balustrade glas bij de trap

Glazen balustrades, ook voor binnen!

Wist u dat wij naast glazen balustrades voor buiten, ook glazen balustrades voor binnen leveren? Ook voor binnen zijn de mogelijkheden groots.

Kies bijvoorbeeld voor een glazen trapleuning, een vide van glas of misschien zelfs een glazen balustrade op uw kantoor.

Een kleine impressie van onze glazen balustrades voor buiten
glazen balustrade buiten ketelmeer
glazen balustrade op balkon
balustrade van glas bij de trap
Wat klanten over ons zeggen
Uitstekend
4.7
Gebaseerd op 149 recensies
review us on
Goede offerte, juiste informatie, goede prijs , goede kwaliteit.Naar volle tevredenheid geplaatst.
Beleefd, professioneel en vakkundig.
prima werk ... snel geplaats en zelfs gevonden hoe de breuk kon ontstaan en dat verholpen ''''tot de volgende klus .
Zeer tevreden over IJsselglas! Professionele vakmensen die netjes en snel werken. Hele 1e verdieping HR** glas en twee nieuwe kozijnen aangebracht. Ook hulp gekregen bij de aanvraag van de subsidie. Top!
js_loader
Dat unieke plaatje bij u thuis of op kantoor?
Laat u informeren over de mogelijkheden van glazen balustrades.