Menu
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Al meer dan 20 jaar de beste service
Vakkundige glaszetters met oog voor detail
Snelle offerte met eerlijke prijs
Telefonisch goed bereikbaar tijdens kantooruren
Ieder seizoen genieten van uw tuin of terras met glaswanden voor buiten

Glaswand voor buiten

Zomers zo lang mogelijk van uw tuin én terras genieten? Want ook met wat minder weer wilt u natuurlijk van uw tuin of terras kunnen genieten. Denk bijvoorbeeld aan een gezellige winterbarbecue of een fijn ontbijt met het hele gezin. Het kan met glaswanden voor buiten van IJsselglas.

Wij zijn specialist als het gaat om de levering en plaatsing van glaswanden. Wij kunnen glazen schuifwanden leveren, welke via een mooi railsysteem lopen, maar ook voor een vaste glazen wand buiten kunt u bij ons terecht. Onze glazen wanden kunnen geheel op maat gemaakt geworden en kunnen in uw bestaande terrasoverkapping / serre of tuinhuis geplaatst worden. Wij brengen graag vrijblijvend een offerte voor u uit.

En wist u dat wij niet alleen glaswanden voor buiten, maar ook glaswanden voor binnen leveren? Bijvoorbeeld voor het afsluiten van een kantoorruimte of als scheidingselement bij een trap.

Vaste glaswand voor buiten

Een vaste glaswand voor buiten kan onder andere toegepast worden in een overkapping of buitenverblijf. Met een vaste glaswand kunt u binnen optimaal genieten van het buitengevoel!

De glazen wand voor buiten kan op verschillende manier gemonteerd worden. In een kozijnconstructie of via een boven- en onderprofiel. De glaswanden zijn altijd gemaakt van veiligheidsglas.

Wij kunnen een vaste glaswand leveren op maat. Uiteraard houden wij hier de veiligheidsregels in acht. Het veiligheidsglas wordt in de fabriek gehard en daardoor zit er wel een levertijd op dit glas. Neem voor de huidige levertijden contact met ons op.

Wilt u weten wat een vaste glaswand kost voor uw situatie? Wij informeren u graag.

glazen wand At Sea
Optimaal genieten van uw terras of tuin?

Wij adviseren u graag in glazen wanden voor buiten!

Glazen schuifwand buiten

Ook buiten wordt een glaswand regelmatig toegepast. Wat te denken van een terrasoverkapping van glas? Of een mooie, glazen schuifwand?

Door glas te gebruiken voor een terrasoverkapping of glazen schuifwand, creëert u een ruimte die zowel bij binnen, als buiten betrokken kan worden. U heeft de mogelijkheid om de ruimtes te scheiden, maar de lichtinval te behouden. 

Hoe vaak hoort u wel niet: uit de wind in de zon is het heerlijk. Met een glazen schuifwand, kunt u zelf die plek maken! Ook tijdens de Hollandse zomeravonden: lekker buiten kunnen blijven zitten en genieten van de temperatuur terwijl het regent.

Glazen wand voor de horeca

Maar ook in de horeca zijn glazen wanden niet vreemd. Deze worden vaak gebruikt als afscherming van het terras. 

Op deze manier is het terras duidelijk gekaderd, wordt de wind tegengehouden, maar wordt het zicht van de gasten niet gehinderd.

zwarte stalen wand met veiligheidsglas

Glazen wanden, ook voor binnen!

Wist u dat wij naast glazen wanden voor buiten, ook glazen wanden voor binnen leveren? En ook daar zijn tal van mogelijkheden! 

Kies bijvoorbeeld voor een trapscheiding van glas of een schuifwand tussen de keuken en de woonkamer.  

Een kleine impressie van onze glazen wanden voor buiten
glazen schuifwand
glazen schuifwand
schuifwand buiten glas tuin
glazen schuifwand Fiano
railsysteem glazen schuifwand
Glazen schuifwand fiano
Wat klanten over ons zeggen
Uitstekend
4.7
Gebaseerd op 154 recensies
review us on
Heel betrouwbare en betrokken firma. De afspraken worden stipt nagekomen. De service is heel goed. Er komen vakmensen om de ruiten op te meten, er wordt precies gewerkt en het huis wordt opgeruimd achtergelaten.Bij vragen komen professionele oplossingen en hulp is persoonlijk en betrokken.
Alleen maar positieve opmerkingen, van opmeting tot en met plaatsing. Alles precies volgens afspraak en op tijd.
Ruitschade. Door bedrijf snelle reactie voor noodreparatie, en nieuwe ruit snel geleverd. Alles netjes opgeruimd, en vriendelijk personeel. Petje af voor dit bedrijf.
Goede offerte, juiste informatie, goede prijs , goede kwaliteit.Naar volle tevredenheid geplaatst.
js_loader
Haal alles uit uw tuin!
Het kan met onze terrasoverkappingen of glazen schuifwanden voor tuinhuizen e.d.