Menu
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Al meer dan 20 jaar de beste service
Vakkundige glaszetters met oog voor detail
Snelle offerte met eerlijke prijs
Telefonisch goed bereikbaar tijdens kantooruren
Glasbedrijf Kampen
Glaszetter van IJsselglas

Glasbedrijf in Kampen en omgeving nodig?

Woont u in Kampen of omgeving en zoekt u een glasbedrijf? Bij glasbedrijf IJsselglas bent u aan het juiste adres!

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Vakmanschap en goed advies
  • Voordelige tarieven
  • Snelle noodvoorziening tijdens werkdagen
  • Bij spoed binnen 30 minuten bij u op de stoep
  • Ruime showroom en winkel in Kampen 250 m2 wooninspiratie


Wij hebben al heel wat woningen en bedrijfspanden in Kampen en omgeving voorzien van beglazing.

Van dubbelglas, enkel glas, tot zonwerende beglazing bij diverse bedrijfspanden en woningen.

Wij herstellen ook veel glasbreuk en zijn ook een goede partner ook het gebied van glazen deuren, glazen keukenwanden, serrebeglazing etc.

Kijkt u eens rustig rond op onze website.

Glasschade rechtstreeks regelen met uw verzekeraar?

Glas bedrijf IJsselglas regelt dit graag voor u!

U meldt de glasschade bij uw verzekeraar glas bedrijf IJsselglas regelt de financiële afhandeling rechtstreeks met uw verzekeringsmaatschappij via onze acte van cessie die u bij onze glaszetter kunt invullen. Wel zo makkelijk toch? Zo nemen wij u de financiële rompslomp uithanden! De verzekeraar betaalt rechtstreeks aan IJsselglas uit, op die manier hoeft u niet eerst het schadebedrag zelf voor te schieten of te wachten wanneer het op uw rekening staat.

Onze glaszetters vertellen u er graag meer over, wanneer ze bij u komen om de ruit te repareren. Wilt u nu uw breukmelding doorgeven ons? Wij nemen direct contact met u op!

Glasschade laat je regelen door glasbedrijf Kampen!

Glasbedrijf IJsselglas regelt de financiële afhandeling rechtstreeks met uw verzekering. U meldt de glasschade bij uw verzekeraar en Glasbedrijf IJsselglas regelt de financiële afhandeling rechtstreeks met uw verzekeringsmaatschappij, wel zo makkelijk toch?

U kunt bij onze glaszetter een acte van cessie invullen, wat geaccepteerd wordt door alle verzekeringsmaatschappijen. Op die manier neemt IJsselglas u de administratieve rompslomp uit handen!

De verzekeraar betaalt rechtstreeks aan ons uit. En hoeft u niet eerst het schadebedrag zelf voor te schieten of te wachten wanneer het geld op uw rekening staat.

Onze glaszetters vertellen u er graag meer over, wanneer ze bij u komen om de ruit te repareren. Wilt u nu uw breukmelding doorgeven aan IJsselglas?

ruitbreukfoto

Wat kost Triple glas bij glashandel Kampen?

Glasbedrijf IJsselglas is u graag van dienst. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Dus wilt u direct contact met Glasbedrijf IJsselglas? Klik dan hieronder op een van onderstaande keuzes.

Wilt u een glasbreukmelding doorgeven? Een GRATIS offerte aanvragen? Of wilt u dat wij contact met u opnemen? Laat het ons weten. 

IJsselglas voor dubbelglas, enkelglas, glazen deuren

Neemt u eens rustig een kijkje op onze website en lees welke glassoorten wij aan u kunnen leveren en plaatsen. Dubbelglas , enkelglasglazen keukenwandenhardglasglazen deuren. Maar lees bijvoorbeeld ook hoe u enkelglas kunt vervangen voor dubbelglas. Of hoe u een glazen deur kunt vervangen. Lees alles over glassoorten en glas in het interieur op onze website.

IJsselglas is van alle markten thuis

Naast onze gedegen 24 uurs glasservice is glasbedrijf IJsselglas niet alleen bekend als glaszetter en glasbedrijf Kampen, maar komen wij als glasbedrijf ook naar Zwolle. U kunt bij ons terecht voor heel veel soorten glas!

Wij leveren glas aan particulieren en bedrijven. Hebben wij het glas op voorraad, dan snijden wij het direct voor u op maat en kunt het direct meenemen.

In onze winkel en showroom aan de Handelsstraat 4 in Kampen (met maar liefs 250 m2 wooninspiratie, waarin wij ook verf, behang, PVC vloeren, tapijt en gordijnen verkopen) staan onze deskundige medewerkers u graag te woord!

Zo ziet u: glasbedrijf IJsselglas is van alle markten thuis!

Onze winkel is op maandag t/m vrijdag geopend van 09.00 – 12.30 en van 13.30 – 17.00 uur. De koffie staat voor u klaar!

monumentenglas
Bus IJsselglas
U gaat naar IJsselglas voor:
Wat klanten over ons zeggen
UitstekendIJsselglas BV4.8 Gebaseerd op 145 recensies vanBekijk alle recensies beoordeel ons opMartijntje Verbrugge ★★★★★ Zeer tevreden over IJsselglas! Professionele vakmensen die netjes en snel werken. Hele 1e verdieping HR** glas en twee nieuwe kozijnen aangebracht. Ook hulp gekregen bij de aanvraag van de subsidie. Top!piotr drielos ★★★★★ netjes, snel, vakkundig, bezoek showroom, meenemen proefexemplarenHenk Nieuwenhuijsen ★★★★★ Goed bedrijf om glas te laten zetten,vlot geleverd en geplaatst door goede vakmensen,zeer tevredenMarcel de Groot ★★★★★ Snelle offerte, goed nakomen van afspraken. En uitstekende montage en afwerking door Alexander en z'n collega. Volgende keer kiezen wij weer voor IJsselglas.js_loader
Komt u ons bezoeken in het prachtige Kampen?
Aanzicht Kampen