Menu
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Al meer dan 20 jaar de beste service
Vakkundige glaszetters met oog voor detail
Snelle offerte met eerlijke prijs
Telefonisch goed bereikbaar tijdens kantooruren

Glas online bestellen

Direct glas online bestellen kan bij IJsselglas!

Glas online bestellen kan ook bij IJsselglas! Heeft u een ruit kapot, is uw isolatieruit lek, wilt u een ander glassoort in de kozijnen of heeft u een glasplaat voor bijvoorbeeld buiten nodig? Als u precies weet wat u nodig heeft, dan kunt u gebruik maken van het online bestelformulier om glas online te bestellen via onze website.

U vult het onderstaande formulier in, noteert al uw gegevens en vervolgens krijgt u per mail een orderbevestiging van uw glasbestelling ter controle. Controleert u deze alstublieft goed. Na uw akkoord (per mail of telefonisch) gaan wij het glas voor u bestellen.

Heeft u aangegeven in uw glasbestelling dat u het wilt komen afhalen? Dan krijgt u van ons een e-mail met een afhaalbericht, zodra het glas voor u klaar staat. U kunt dan contact met ons opnemen om een afhaalafspraak met ons te maken. Wij kunnen het glas ook bij u thuis bezorgen*, geeft u dit duidelijk aan bij uw glasbestelling.

* De bezorgkosten zijn afhankelijk van uw woonplaats en de hoeveelheid glas die u besteld.

Montage van glas

Ziet u op tegen de montage van het glas? Wij kunnen u tips geven, maar uiteraard kunnen wij het glas ook voor u plaatsen. Snel, makkelijk en eenvoudig glas online bestellen samen met IJsselglas!

Online glas besteld? Wat zijn de levertijden?

De genoemde levertijden op onze website zijn onder voorbehoud. Momenteel lopen de levertijd voor (HR++/Triple) isolatieglas en hardglas erg op. Levertijden liggen nu rond de 6 – 8 weken. Heeft u eerder een isolatieruit nodig? Wij kunnen met een spoedtoeslag van 65% de ruit vaak met een week al leveren. Vraag naar de mogelijkheden. Onze montageplanning staat los van de levertijden, neem contact met ons op voor een montageafspraak.

Wilt u zeker zijn van de levertijd, voordat u een bestelling plaatst? Neem dan even contact met ons op, om de levertijd van uw glas te verifiëren. Dit kan telefonisch op 038-3332005 of per mail naar glas@ijsselglas.nl.

Komen er tijdens het invullen van het online bestelformulier nog vragen of wilt u iets toelichten? Dan kunt u een notitie achterlaten op het formulier. Tevens is er ruimte om foto’s toe te voegen. Blijkt dat wij na uw online glasbestelling vragen hebben, dan nemen wij contact met u op.

Enkele beglazing / figuurglas1 – 4   (werk)dagen
Enkel gelaagde beglazing1 – 4   (werk)dagen
Hardglas6 – 8   (werk)weken
Isolatieglas6 – 8  (werk)weken
Spiegels1 – 4   (werk)dagen

De levertijden van alle soorten isolatieglas is door gebrek aan grondstoffen in de glasfabriek erg opgelopen.

De beglazing is af te halen in onze winkel aan de Handelsstraat 4 te Kampen. Contante of pinbetaling bij afhalen.

* Levertijden zijn altijd onder voorbehoud.

Glas bestelformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Hieronder kunt u, indien gewenst, bestanden uploaden.

Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, doc, xls, ppt, jpeg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
U hoeft alleen nog uw contactgegevens in te vullen:
(Bedrijfs)naam:*
Adres*

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat klanten over ons zeggen
UitstekendIJsselglas BV4.8 Gebaseerd op 145 recensies vanBekijk alle recensies beoordeel ons opMartijntje Verbrugge ★★★★★ Zeer tevreden over IJsselglas! Professionele vakmensen die netjes en snel werken. Hele 1e verdieping HR** glas en twee nieuwe kozijnen aangebracht. Ook hulp gekregen bij de aanvraag van de subsidie. Top!piotr drielos ★★★★★ netjes, snel, vakkundig, bezoek showroom, meenemen proefexemplarenHenk Nieuwenhuijsen ★★★★★ Goed bedrijf om glas te laten zetten,vlot geleverd en geplaatst door goede vakmensen,zeer tevredenMarcel de Groot ★★★★★ Snelle offerte, goed nakomen van afspraken. En uitstekende montage en afwerking door Alexander en z'n collega. Volgende keer kiezen wij weer voor IJsselglas.js_loader

Glaszetter in Kampen en omgeving nodig?

IJsselglas maakt geheel vrijblijvend een offerte!