Menu

Glas online bestellen

Direct glas online bestellen kan bij IJsselglas!

Glas online bestellen kan ook bij IJsselglas! Heeft u een ruit kapot, is uw isolatieruit lek, wilt u een ander glassoort in de kozijnen of heeft u een glasplaat voor bijvoorbeeld buiten nodig? Als u precies weet wat u nodig heeft, dan kunt u gebruik maken van het online bestelformulier om glas online te bestellen via onze website.

U vult het onderstaande formulier in, noteert al uw gegevens en vervolgens krijgt u per mail een orderbevestiging van uw glasbestelling ter controle. Controleert u deze alstublieft goed. Na uw akkoord (per mail of telefonisch) gaan wij het glas voor u bestellen.

Heeft u aangegeven in uw glasbestelling dat u het wilt komen afhalen? Dan krijgt u van ons een e-mail met een afhaalbericht, zodra het glas voor u klaar staat. U kunt dan contact met ons opnemen om een afhaalafspraak met ons te maken. Wij kunnen het glas ook bij u thuis bezorgen*, geeft u dit duidelijk aan bij uw glasbestelling.

* De bezorgkosten zijn afhankelijk van uw woonplaats en de hoeveelheid glas die u besteld.

Montage van glas

Ziet u op tegen de montage van het glas? Wij kunnen u tips geven, maar uiteraard kunnen wij het glas ook voor u plaatsen. Snel, makkelijk en eenvoudig glas online bestellen samen met IJsselglas!

Online glas besteld? Wat zijn de levertijden?

De genoemde levertijden op onze website zijn onder voorbehoud. Momenteel lopen de levertijd voor (HR++/Triple) isolatieglas en hardglas erg op. Levertijden liggen nu rond de 6 – 8 weken. Heeft u eerder een isolatieruit nodig? Wij kunnen met een spoedtoeslag van 65% de ruit vaak met een week al leveren. Vraag naar de mogelijkheden. Onze montageplanning staat los van de levertijden, neem contact met ons op voor een montageafspraak.

Wilt u zeker zijn van de levertijd, voordat u een bestelling plaatst? Neem dan even contact met ons op, om de levertijd van uw glas te verifiëren. Dit kan telefonisch op 038-3332005 of per mail naar glas@ijsselglas.nl.

Komen er tijdens het invullen van het online bestelformulier nog vragen of wilt u iets toelichten? Dan kunt u een notitie achterlaten op het formulier. Tevens is er ruimte om foto’s toe te voegen. Blijkt dat wij na uw online glasbestelling vragen hebben, dan nemen wij contact met u op.

Enkele beglazing / figuurglas1 – 4   (werk)dagen
Enkel gelaagde beglazing1 – 4   (werk)dagen
Hardglas6 – 8   (werk)weken
Isolatieglas6 – 8  (werk)weken
Spiegels1 – 4   (werk)dagen

De levertijden van alle soorten isolatieglas is door gebrek aan grondstoffen in de glasfabriek erg opgelopen.

De beglazing is af te halen in onze winkel aan de Handelsstraat 4 te Kampen. Contante of pinbetaling bij afhalen.

* Levertijden zijn altijd onder voorbehoud.

Glas bestelformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Hieronder kunt u, indien gewenst, bestanden uploaden.

Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, doc, xls, ppt, jpeg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
U hoeft alleen nog uw contactgegevens in te vullen:
(Bedrijfs)naam:*
Adres*

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat klanten over ons zeggen
Zeer tevreden over het plaatsen van de ruitGoede communicatie, zeer vriendelijke medewerkers zowel aan de telefoon als de glaszetters.Gaan lekker snel en vakkundig te werkMet vriendelijke groetBerta Jorna-Schilder.
Henk Bleeker
Henk Bleeker
1694810742
Ons huis werd voorzien van een beter isolatie glas, de montage was een geoliede machine. En het werd keurig schoon opgeleverd. Aanrader!
Heddo Wever
Heddo Wever
1693661412
Snel en netjes onze ramen vervangen.
Ik ben heel erg goed geholpen. Raam stuk en eerst noodglas gezet...daarna binnen een paar weken al ingepland voor vervanging. Top!
js_loader

Glaszetter in Kampen en omgeving nodig?

IJsselglas maakt geheel vrijblijvend een offerte!