Menu
Search
Close this search box.

Zonwerende beglazing

zonwerend glas

Volop genieten van de zon in huis kan met zonwerend Klima Glas

In uw woning kan het gauw te warm worden als de zon er een groot gedeelte van de dag op schijnt, met Klima Glas blijft de warmte buiten, maar geniet u wel van de zon zonder dat deze verblindend is!

Ideaal als uw grote ramen in uw woning heeft, u hoeft niet de hele dag de zonwering naar beneden te hebben, maar met zonwerend glas kunt u heerlijk genieten van de zon en het uitzicht natuurlijk! 

Maar zonwerende beglazing is ook uitermate geschikt voor een serre of nieuwbouwwoning met grote raampartijen op het zuiden. 

Net als deze mensen in Swifterbant, zij genieten enorm van het zonwerende Klimaglas dat wij voor hun geplaatst hebben. In onze winkel en showroom aan de Handelsstraat 4 in Kampen laten wij u graag de verschillende monsterstukken zien van zonwerende beglazing en geven wij u een gedegen advies!

Hoe werkt zonwerende beglazing?

Zonwerend glas zorgt ervoor dat zonlicht uw woning binnenkomt, maar de warmte van de zon buiten blijft. En dat is ideaal voor bijvoorbeeld een (woon)kamer of ruimte met grote raampartijen. Hoeveel warmte er wordt gefilterd is afhankelijk van het type zonwerend glas. En dat kan al snel oplopen tot wel 60%! 

Tijdens het productieproces van zonwerend glas wordt het glas voorzien van een metalen laagje, waardoor het zonlicht wordt tegengehouden. Deze doorzichtige coating laat in de winter de zonnestralen door en houdt warmte vast in de woning. 

Zomers heeft de coating een zonwerende werking. De zonnestralen kunnen binnenkomen, maar sterke opwarming wordt voorkomen. U profiteert zo dus wel van licht, maar houdt hevige warmte buiten!

zonwerende beglazing
Ruimtelijk wonen met veel glas?

Wij adviseren u graag in Klima Glas!

Warmtewerend glas

Door het plaatsen van Klimaglas kunt u optimaal profiteren van het gebruik van daglicht in de woning. Grote raampartijen laten natuurlijk licht naar binnen, maar warmte blijft buiten. Hierdoor ontstaat er geen zogeheten ‘broeikaseffect’ in de woning en worden de kosten voor eventuele airconditioning verlaagd. Dit glas zorgt dus niet alleen dat uw woning koel blijft, maar ook voor het reduceren van de energiekosten.

Dakbeglazingen/wintertuinen

Bent u van plan een dakbeglazing of een wintertuin te bouwen? Geniet van een ongestoorde blik op de natuur. Om ervoor te zorgen dat u geen zonnesteek krijgt, werd Semco Klima 400 speciaal ontwikkeld voor dakbeglazingen en wintertuindaken.

Klima glas zonwerend
zonwerend glas

Interesse in zonwerend glas?

Zonwerend glas is toepasbaar in veel situaties. Denk bijvoorbeeld aan kantoorruimtes, woonhuizen of misschien zelfs uw serre. 

Heeft u interesse in zonwerend glas? Onze glasspecialisten adviseren u graag over mogelijkheden.
Neem gerust contact met ons op via 038 333 2005 voor een vrijblijvende offerte.

Uitgevoerde projecten
zonwerende beglazing
zonwerend glas
zonwerend glas

Wat klanten over ons zeggen

Marcel de Groot
Marcel de Groot
1707846537
Snelle offerte, goed nakomen van afspraken. En uitstekende montage en afwerking door Alexander en z'n collega. Volgende keer kiezen wij weer voor IJsselglas.
Wij zijn er goed geholpen en voor een goede prijs. De installateurs waren erg vriendelijk en vakbekwaam, na de instalatie is alles netjes opgeruimd.
Uitstekende service, afspraken worden nagekomen.
Goede service en fijn personeel en wat een begrip hebben ze voor mensen op een woongroepAlexander en Chris bedankt voor plaatsen van het raam
js_loader
Zoekt u zonwerend glas?

Laat onze vakmensen een vrijblijvende offerte opstellen!