Menu
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Al meer dan 20 jaar de beste service
Vakkundige glaszetters met oog voor detail
Snelle offerte met eerlijke prijs
Telefonisch goed bereikbaar tijdens kantooruren
U zoekt een glasbedrijf in Zwolle?

Glashandel Zwolle

Glas vervangen in een woning in Zwolle, Kampen of de regio? Bent u op zoek naar een glasbedrijf in de regio Zwolle? Dan bent u bij Glashandel IJsselglas aan het juiste adres.

IJsselglas staat u bij wanneer er sprake is van glasschade. Als u een glaszetter nodig heeft voor het vervangen van ramen in uw woning. Of u wilt graag glas toevoegen aan uw interieur. 

Bijvoorbeeld een glazen deur in de woonkamer, een glazen wand in de badkamer of een glazen achterwand in de keuken. Wij kunnen u verder adviseren over vele soorten glas. Denk aan standaard isolatie beglazing, dubbelglas (HR++ glas), Triple glas

IJsselglas is dé glashandel van Zwolle en omgeving. Met ruim 20 jaar ervaring en kennis van het vak kunnen de medewerkers u voorzien van het juiste advies. En denken ook mee als het gaat om bijvoorbeeld subsidieaanvragen voor dubbel glas.

Glasschade in Zwolle?

Heeft u glasschade en snel een nieuwe ruit nodig? Wij staan voor u klaar. En bij hoge spoed kunnen we dezelfde dag nog bij u zijn. Heeft u ruitschade, maar kan de vervanging even op zich laten wachten? 

Neemt u dan toch contact met ons op. Mogelijk dat een van onze glasexperts bij u in de buurt is om het probleem op te lossen of u te voorzien van een tijdelijke oplossing. 

Én wij kunnen u verder helpen met de verzekeringspapieren.

Waarvoor kunt u bij IJsselglas terecht?

Onze vakmensen laten u graag de mogelijkheden zien voor uw monumentale pand.

IJsselglas dé glashandel in Zwolle

Heeft u een glaszetter, glashandel of glasbedrijf nodig in Zwolle? Kies voor IJsselglas. Naast dat wij een glaszetter en glasbedrijf zijn, kunt u ook terecht in onze winkel en glashandel aan de Handelsstraat 4 in Kampen.

Hier vindt u maar liefst 250 m2 inspiratie in vele soorten glas. Wij hebben veel glassoorten op voorraad, waardoor wij het voor u op maat kunnen snijden terwijl u wacht. Verder kunt u ook terecht in onze winkel voor verf, behang, PVC vloeren, vinyl en tapijt.

IJsselglas werkt met professionele glaszetters in de omgeving van Zwolle en Kampen. Wij leveren verschillende diensten, waaronder glaszetten, glasschade herstellen en glas in het interieur.

Ons ruime assortiment glas geeft u ongetwijfeld ideeën. Zowel de glasproducten als voorbeelden van glas in het interieur is te bezichtigen in onze showroom in Kampen.

showroom
IJsselglas glaszetter

Glasservice Zwolle

Op zoek naar een glashandel in Zwolle, omdat u een ruit of een ander glassoort nodig heeft? Van glasreparatie tot het plaatsen van isolatieglas. IJsselglas adviseert en zorgt dat er bij u erkende glaszetters de klus komen klaren.

Met ruim 20 jaar kennis en ervaring opgebouwd als glashandel kunnen wij zeggen dat we vakwerk en kwaliteit leveren tegen een goede prijs. 

Of u nu als particulier glasservice nodig heeft voor uw woning, uw bedrijf heeft ruitschade of u wilt glas toevoegen aan het interieur? Wij zijn er voor u.

Glas vervangen Zwolle

U zoekt naar glas vervangen Zwolle, omdat u glasschade heeft? Of u wilt van enkelglas naar dubbelglas of zelfs triple glas in uw woning? Heeft u al een keuze gemaakt uit de soorten glas?

IJsselglas heeft verschillende soorten glas in haar assortiment: dubbelglas, figuurglas, glas in lood, isolatieglas, hardglazen klepramen, monumentenglas, veiligheidsglas en ventilatieroosters. Maar ook voor zonwerende beglazing of voorzetramen kunt u van ons de beste service en advies ontvangen.

Heeft u al eens overwogen om uw enkelglas of dubbelglas te vervangen voor triple glas? Overweegt u triple glas, zorg ervoor dat u eerst advies hierover krijgt. Triple glas is dikker en zwaarder dan dubbelglas en het kan zijn dat uw kozijnen hier niet op berekend zijn.

Vaak is het dan ook nodig om de kozijnen te vervangen. Heeft u de wens om uw huis beter te isoleren door middel van het vervangen van glas? Schakel ons in en onze glasexperts geven u het nodige advies. En wij kunnen daarna kosteloos een offerte op maat voor u maken.

glaszetter vervangt glas van woning berkum
Wij leveren verschillende glassoorten
Dubbelglas

Beter isoleren en geld besparen? Dat kan met dubbelglas. Vraag vrijblijvend een offerte aan.
 

Triple glas

HR+++ glas isoleert nog beter dan dubbelglas, waardoor u nog meer bespaart op het energieverbruik en profiteert van (nog) meer comfort in huis.

Glazen keukenwand

Geef uw keuken een moderne uitstraling met een glazen keukenwand. En natuurlijk ook erg handig tegen het spatten tijdens het koken.

Glazen deuren

Glazen deuren, glaswanden voor in de douche of een glazen balustrade? Wij leveren glas voor het interieur voor u op maat.

IJsselglas, glashandel in de regio Zwolle

Wij hebben in de afgelopen 20 jaar veel mooie projecten mogen maken. Zo zijn wij aangesloten bij het Energieplein in Kampen en Zwolle.

Het Energieplein bestaat uit experts die u kunnen adviseren over verduurzamen. Met een groene Energiebus sluiten de adviseurs aan bij verschillende events om meer te vertellen en te adviseren over energiebesparing met isolatieglas.

Lees meer over onze kennis en ervaring in onze blogs. Tevens is IJsselglas ook aangesloten bij Bouwend Nederland – Vakgroep Glas en zijn in het bezit van een GBO vakcertificaat. De glaszetters en glasmonteurs met een GBO-certificering zijn volgens de hoogste standaarden in de branche geschoold.

Hierdoor zijn er voor u als klant belangrijke voordelen bij IJsselglas, glashandel Zwolle:

Soorten monumentenglas

Kapotte ruit? Bel direct IJsselglas!

Ruitschade is erg vervelend en bovendien kunnen losliggende stukken glas gevaarlijk voor u zijn. De glaszetters van dé glashandel Zwolle, IJsselglas, hebben al bij veel huishoudens ruitschades opgelost.

En of het nou gaat om het repareren van de ruit of compleet vervangen, het maakt ons niets uit. Onze glaszetters zorgen voor een echt stukje vakwerk! Heeft uw schade geen spoed? Vul het schadeformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Heeft u een noodgeval? Bel ons dan direct op: 038 – 333 2005. In de meeste gevallen zijn wij dan binnen 30 minuten bij u. 

Vervang uw ruiten voor dubbelglas (HR++ glas)

Wordt het maar niet warm in uw woning? Lopen de stookkosten nu echt de spuigaten uit? Grote kans dat de ruiten nog van enkel glas zijn. Wilt u uw woning een stuk energiezuiniger maken? Naast de vloer en het dak is het ook aan te raden om de woning te voorzien van HR++ glas (dubbelglas).

Er zijn verschillende soorten HR glas: HR glas, HR+ glas, HR++ glas en HR+++ glas (ook wel Triple glas genoemd). Afhankelijk van de ruimte in de spouw kijken onze glaszetters welke dikte het beste toegepast kan worden in uw situatie.
HR ++ glas is ook wel bekend als dubbelglas

Dubbelglas bestaat uit twee glasbladen die van elkaar worden gehouden door middel van een afstandhouder. De randen zijn afgesloten met een speciale kit, waardoor het raam volledig van tocht is afgesloten.

Nog beter isoleren? Kies Triple glas van IJsselglas

Triple glas (HR+++) biedt een nog betere isolatie dan dubbelglas. HR+++ glas bestaat uit drie glasbladen die van elkaar worden gehouden met twee afstandhouders. 

En doordat twee glasbladen zijn voorzien van warmte reflecterende coating, wordt de isolatiewaarde aanzienlijk verbeterd en ontstaat er (nog) meer comfort.

Benieuwd hoe wij uw woning beter kunnen isoleren? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

triple glas ruit dronten

Enkelglas of dubbelglas kopen in Zwolle?

Of uw kozijnen nou gemaakt zijn van hout, kunststof, aluminium of staal. Het is eigenlijk vrijwel altijd mogelijk uw enkel glas te vervangen door dubbel glas in de bestaande raamkozijnen. Zo hoeft u dus niet uw kozijnen te vervangen. Wat de klus een stuk gemakkelijk en voordeliger maakt! Uiteraard is het wel afhankelijk van de ‘staat’ waarin uw kozijnen verkeren of het mogelijk is om uw enkel glas te vervangen door dubbel glas. Vanuit glashandel Zwolle adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Wat is er mogelijk als ik in een monumentaal pand woon met kozijnen met een dunne sponning? Kan hier ook dubbel glas in geplaatst worden?

Ja zeker! Hiervoor bestaat er monumentenglas. Monumentenglas is dun isolerend dubbelglas en speciaal ontwikkeld voor isolatieproblemen met betrekking tot ramen en deuren in monumenten en historische gebouwen. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Natuurlijk. Bel ons en we plannen een afspraak in. Of u vult het contactformulier in. Eén van onze ervaren glaszetters vanuit glashandel Zwolle komt vervolgens op afspraak bij u thuis om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Vervolgens mag u van ons een overzichtelijke, heldere, op maat, maar wel geheel vrijblijvende offerte verwachten. Wij vinden het belangrijk dat u van te voren precies weet waar u aan toe bent en wat u mag verwachten. Zo komt er niemand voor verrassingen te staan.

Uitgevoerde projecten
glazen trapleuningen
zwarte stalen wand met veiligheidsglas
glas in lood raam boven voordeur

Wat klanten over ons zeggen

Uitstekend
4.8
Gebaseerd op 152 recensies
review us on
Heel betrouwbare en betrokken firma. De afspraken worden stipt nagekomen. De service is heel goed. Er komen vakmensen om de ruiten op te meten, er wordt precies gewerkt en het huis wordt opgeruimd achtergelaten.Bij vragen komen professionele oplossingen en hulp is persoonlijk en betrokken.
Alleen maar positieve opmerkingen, van opmeting tot en met plaatsing. Alles precies volgens afspraak en op tijd.
Ruitschade. Door bedrijf snelle reactie voor noodreparatie, en nieuwe ruit snel geleverd. Alles netjes opgeruimd, en vriendelijk personeel. Petje af voor dit bedrijf.
Goede offerte, juiste informatie, goede prijs , goede kwaliteit.Naar volle tevredenheid geplaatst.
js_loader

Komt u ons bezoeken in het prachtige Kampen?

Aanzicht Kampen
Op zoek naar een glashandel in Zwolle?

Wij komen graag langs om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!