Menu
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Al meer dan 20 jaar de beste service
Vakkundige glaszetters met oog voor detail
Snelle offerte met eerlijke prijs
Telefonisch goed bereikbaar tijdens kantooruren

Glazen deuren; gemaakt van hardglas

Glazen deuren

IJsselglas; ook uw partner voor glazen deuren

Een glazen deur is prachtig in uw woonkamer of kantoorpand. IJsselglas is specialist in het leveren en plaatsen van glazen deuren. Samen met u kijken wij naar de verschillende mogelijkheden en welke optie het best past bij uw wensen.

Wij kunnen u diverse soorten glazen deuren aanbieden. Wat denkt u van een glazen douchedeur? Of een glazen deur voor de sauna? Wij hebben al diverse glazen schuifdeuren en glazen binnendeuren geleverd en geplaatst.

Glazen deuren van hardglas

Uw glazen deur is gemaakt van hardglas. Wanneer hardglas stuk gaat valt dit in duizend stukjes waaraan u zich niet kunt bezeren. Deuren van glas zijn in verschillende typen hardglas leverbaar.

U kunt kiezen voor blank hardglas of satijnglas, waarbij het niet mogelijk is om vanuit de kamer de hal in te kijken. Ook is het mogelijk om gezandstraalde lijnen op het glas aan te laten brengen, op die manier wordt je glazen deur een extra eyecatcher.

Glazen deur

Verschillende soorten deuren van glas

Wij leveren verschillende soorten glazen deuren. Onze glazen deuren zijn ook te verkrijgen in een staal look.

Taatsdeur glazen deur met vloerveer

Taatsdeur

Een taatsdeur biedt een stijlvolle oplossing voor uw woning of kantoor, waarbij geen kozijn hoeft te worden toegepast, waardoor u de maximale glasbeleving kunt ervaren. Bij een glazen taatsdeur ligt het draaipunt onder en boven de deur.

Pendeldeur

Een pendeldeur wordt bevestigd aan het kozijn doormiddel van tensorscharnieren. Hiernaast ziet u een voorbeeld van een pendeldeur en een tensorscharnier.

De glazen deuren kunnen worden uitgevoerd in verscheidende gekleurde hardglas soorten of in gefigureerd gehard glas. De verschillende soorten deurbeslag laten wij u graag zien.

Normaliter leveren wij een glazen deur inclusief het inmeten en het monteren ervan. Alleen leveren kan natuurlijk ook!

Tensort pendelscharnier glazen deur
Glazen deur

Gezandstraalde deur

Met de zandstraaltechniek wordt een speciaal straalgoed met hoge druk op het glas geslingerd om verschillende structuren en motieven op het oppervlak te laten ontstaan.

Vooral glazen deuren krijgen door het satineren een decente elegantie. Door de lichtdoorlaatbaarheid van het glas wordt het decor een stijlvolle blikvanger in de ruimte.

Op het glasoppervlak kan nog een extra laag worden aangebracht. Het oppervlak krijgt daardoor teflon-eigenschappen, waardoor vingerafdrukken en vuil tot een minimum kunnen worden gereduceerd en eenvoudig kunnen worden verwijderd.

U wilt een deur van glas en weet al hoe deze eruit moet zien? Vraag dan een offerte aan bij IJsselglas!

Stalen deuren met glas

Vandaag de dag ziet u ze steeds meer. (Stalen) zwarte binnendeuren met glas. Zwarte binnendeuren met glas geven een stoere look aan uw interieur en zijn een echte trend!

Wij leveren zwart gecoate aluminium profielen met glas die haast niet van echt staal te onderscheiden zijn. Het grote voordeel van zwarte aluminium kozijn en deuren is dat ze goedkoper in aanschaf zijn dan staal.

Van een stalen zwarte binnendeur of stalen douchedeur tot aan stalen schuifwanden of stalen scheidingswanden om een ruimte af te zonderen van het geheel. Echt alles is mogelijk met zwart. En naast zwart, zijn andere kleuren uiteraard ook mogelijk. Geef ons uw wensen door en wij gaan voor u aan de slag!

Glazen binnendeuren voordelen

Glazen binnendeuren scheppen ruimte, nodigen uit en bieden uitkijk op een ruimte of sluiten deze juist af zonder een opgesloten gevoel. Met een glazen binnendeur geeft u de ruimte een open sfeer en creëert u stukken meer licht. En daarnaast lijkt de ruimte optisch een stuk groter. 

 

Onze binnendeuren zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas waardoor deze ook nog eens geschikt zijn voor alle ruimtes.

Onze opgeleverde projecten

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van door ons geplaatste glazen deuren. Bent u benieuwd hoe wij deze deuren plaatsen? U leest het in onze blog ‘Hoe glazen deur plaatsen?’.

Glazen deur in woning met satijnen vlakken
glazen deur gezandstraald
glazen deur hardglas
gehard glas
glazen deuren werkis

Wat klanten over ons zeggen

UitstekendIJsselglas BV4.8 Gebaseerd op 145 recensies vanBekijk alle recensies beoordeel ons opMartijntje Verbrugge ★★★★★ Zeer tevreden over IJsselglas! Professionele vakmensen die netjes en snel werken. Hele 1e verdieping HR** glas en twee nieuwe kozijnen aangebracht. Ook hulp gekregen bij de aanvraag van de subsidie. Top!piotr drielos ★★★★★ netjes, snel, vakkundig, bezoek showroom, meenemen proefexemplarenHenk Nieuwenhuijsen ★★★★★ Goed bedrijf om glas te laten zetten,vlot geleverd en geplaatst door goede vakmensen,zeer tevredenMarcel de Groot ★★★★★ Snelle offerte, goed nakomen van afspraken. En uitstekende montage en afwerking door Alexander en z'n collega. Volgende keer kiezen wij weer voor IJsselglas.js_loader
Wilt u een deur van glas bestellen?

Kom een kijkje nemen in onze winkel aan de Handelsstraat 4,
waarin wij u voorbeelden van glazen deuren kunnen laten zien en u vrijblijvend adviseren.