Menu

Spiegel nodig?

Spiegels zijn niet meer weg te denken in ons huis. In de badkamer, de passpiegel bij de kledingkast, of een spiegel boven het dressoir!

Maar wat als de spiegel nu kapot is van uw badkamermeubel of kledingkast? Dan gaat u naar IJsselglas!

U kunt bij ons heel gemakkelijk en snel het spiegel glas online bestellen via ons glasbestelformulier.

Spiegel in badkamer
Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wilt u ook de mooiste spiegel van het land?
Spiegel in huis

Spiegel op maat

Wij kunnen uw spiegel snijden op elk gewenste maat, ook zijn er verschillende diktes verkrijgbaar. Spiegels kunnen wij leveren in de diktes van 2 mm, 3 mm, 4mm, 5 mm, 6 mm en 8 mm. Ook zijn er verschillende kleuren spiegels leverbaar; blank, blauw, brons en grijs. Toch wordt er het vaakst voor een 4 mm. blanke spiegel gekozen.

Mooie afwerking
De spiegels worden over het algemeen plat poly (pp) geslepen, op die manier zitten er geen scherpe randen meer aan de spiegel. Dit is een hele mooi afwerking van de spiegel.

Spiegel bevestigen

Een spiegel kunt u op verschillende manier bevestigen. Er zijn diverse soorten klemsystemen te koop bij de bouwmarkt, of u kiest een voor blind klemsysteem van SafeFix die wij u kunnen leveren.

Een andere manier, zonder klemsysteem, is het gebruik van speciale spiegelkit. Dit is een goedkopere manier van bevestigen en is gemakkelijk is in gebruik. Spiegelkit is op de meeste ondergronden toepasbaar.

Wat kost een spiegel?

Een spiegel op maat nodig? Vraag een gratis, vrijblijvende offerte aan bij IJsselglas!

Welke spiegelsoorten zijn er?

Benieuwd welke spiegelsoorten er zijn en hoe het eruit ziet?

U bent van harte welkom in onze showroom en winkel aan de Handelsstraat 4 in Kampen om de verschillende spiegelsoorten bekijken.

Showroom IJsselglas Kampen