Menu

Binnenbeglazing

Wat is er mogelijk met glas in het interieur?

U heeft een mooie keuken, maar de wand achter het fornuis zit vol met spetters? U zoekt een nieuwe woonkamerdeur die meer licht door laat? Uw aangebouwde serre is klaar, maar u zoekt nog een oplossing voor de wind. Heeft u al eens gedacht aan glas in het interieur?

Glas in het interieur is en blijft nog steeds een mooi item voor in huis. Het geeft een ruimtelijk gevoel. Glas zorgt voor licht in de ruimte. 

En glas in het interieur biedt vele mogelijkheden en toepassingen voor in en om het huis. Denk maar eens aan een glazen deur, als scheidingswand of een tafel.

Glazen deur

Wij leveren de volgende glasproducten voor binnen:

hardglas keuken

Glazen keukenwand

Een vlek van de spaghettisaus op de muur achter het fornuis… Maar met een glazen keukenwand in één veeg weer schoon!

glazen deur hardglas

Glazen deur

Wel eens gedacht aan een glazen douchedeur? Een glazen binnendeur? Of misschien wel een glazen deur voor de sauna?

Glazen schuifwand terras open

Glaswand

Er zijn talloze mogelijkheden als het gaat om glazen (schuifwanden) voor binnen. Creëer eenvoudig een nieuwe, lichte ruimte!

glazen balustrade op balkon

Balustrade

Zorg voor meer natuurlijke lichtinval en een zeer ruimtelijk gevoel met een glazen balustrade.

Spiegel in badkamer

Spiegels

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, waar koop ik een spiegel in dit land? Een spiegel kapot? Of een spiegel op maat gemaakt? Alles is mogelijk!

Pollenfilter ducoton

Pollenfilter

Verbeter de luchtkwaliteit in uw woning met een pollenfilter. De pollenfilter kan toegepast worden in diverse Duco ventilatieroosters.

Inspiratie voor glas in interieur

Bent u op zoek naar glas ideeën voor in huis? Of zijn de ideeën er wel, maar bent u er nog niet uit hoe het glas te gebruiken? Welk soort glas u kiest of welke kleuren glas er zijn?

Bij IJsselglas leveren en monteren we diverse soorten glas in het interieur. Bij ons pand in Kampen hebben we een showroom ingericht met de vele soorten glas die we hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld glazen keukenwanden bezichtigen in onze showroom. We hebben een keukenopstelling staan, waarbij te zien is wat voor effect een glazen achterwand in de keuken heeft. Er zijn diverse kleuren zijn mogelijk.

Ook hebben wij diverse glazen deuren in onze winkel staan. Zowel in helder glas, als in mat glas. Op die manier kunt u goed zien wat het effect is van de verschillende glassoorten in uw woning.

Benieuwd hoe nou zo’n hardglazen schuifdeuren-systeem werkt voor uw serre? Ervaar het zelf in de complete terrasoverkapping in onze showroom. U kunt voelen hoe fijn de deuren op de railing lopen. En de sfeer ervaren van een terrasoverkapping. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden voor uw woning.

Functie van glas in het interieur

Glas geeft uitstraling aan het interieur. Het biedt de mogelijkheid om ruimtes te scheiden met behoud van ruimte en licht. 

Maar glas in het interieur kan ook verwerkt worden als deur, balustrade of als scheidingswand. Dat geeft een super gaaf effect. En past eigenlijk in ieder interieur, van industrieel tot landelijk.

Glas online bestellen bij IJsselglas

Wilt u glas online bestellen? Dan bent u bij IJsselglas aan het juiste adres! Is er onderhoud nodig aan uw ruit, heeft u last van een lekke ruit, wilt u een glazen keukenwand in huis of wilt u een nieuwe glazen terrasoverkapping? U kunt elke gewenste glassoort eenvoudig online bij ons bestellen via het bestelformulier op de website.

Vul ons glas bestelformulier zo volledig mogelijk in. Geef aan of u het glas wilt laten bezorgen of dat u het zelf op komt halen bij onze showroom in Kampen. Het is tevens mogelijk om het glas door ons te laten plaatsen. Als u alles heeft ingevuld, kunt u het formulier versturen en ontvangt u direct een orderbevestiging van ons. Zo weet u dat wij uw order in goede orde hebben ontvangen. Na uw goedkeuring zetten wij het glas voor u in bestelling. Mochten wij naar aanleiding van het door u ingevulde bestelformulier nog vragen hebben, dan nemen wij contact met u op.

Onze levertijden verschillen per glassoort en zijn altijd onder voorbehoud. De acutle levertijden van van Triple glas of HR+++ glas zijn momenteel 8-10 weken. Wilt u meer weten over de levertijd van uw bestelling? Wij helpen u graag en zijn bereikbaar per telefoon of via mail.

Wilt u de glasbestelling zelf komen afhalen? Neem dan van te voren contact met ons op voor het maken van een afhaalafspraak. Wij zullen zorgen dat het glas op de gewenste dag en tijd netjes voor u klaar ligt in onze showroom.

ijsselglas

Wat klanten over ons zeggen

Ron63 K
Ron63 K
1685442752
Snel met offerte.Goede en duidelijke afspraken.Werken netjes.
henk Gerrits
henk Gerrits
1681930720
Vriendelijk personeel en de service is top.
Eva Geelen-Bal
Eva Geelen-Bal
1681231333
Een raam werd er vervangen voor mijn yoga studio. Alles had ik aan de kant gezet maar dit was niet nodig, zo keurig en schoon ging hij te werk. In een rap tempo zat het raam erin en alles keurig achtergelaten. Beleeft, vriendelijk en keurig en ook betaalbaar. De glaszetter legde uit wat hij ging doen. Ook een compliment aan de dame van de planning, ze was vriendelijk en meedenkend. Erg fijn! Toppers
Annemiek Jonker
Annemiek Jonker
1674803873
Nieuw monumentenglas gezet, snel, professioneel en kwalitatief goed!
js_loader

Glas in uw interieur? Of meer informatie?

De koffie staat klaar! Ontmoeten wij u in onze showroom en winkel?

Wilt u liever online contact? Laat dan uw gegevens achter via ons contactformulier en wij nemen contact met u op!