Menu
Search
Close this search box.

Glaszetter

Glaszetter in Kampen en omgeving nodig? Kies dan voor IJsselglas!

Onze nette monteurs hebben al veel klanten blij gemaakt met nieuwe beglazing voor hun woning of bedrijfspand.

Onze klanten zijn zeer tevreden over ons werk een gemiddelde beoordeling van een 8.9 (zie ook onze referenties) en natuurlijk staan wij ook graag voor u klaar!

Wat kunt u van ons verwachten?

Energie en geld besparen met isolatieglas bij IJsselglas

Als vakman in glas houden wij ons niet alleen bezig met glasbreuk, maar geven wij u ook graag advies over energie besparen via isolatieglas. Onze vakmensen komen graag vrijblijvend bij u langs om te kijken of uw enkel glas vervangen kan worden door isolatieglas. 

Met isolatieglas in uw woning bespaart u echt aanzienlijk op uw stookkosten! Vraag hier uw gratis offerte aan!

IJsselglas is aangesloten bij het Energieplein

Het Energieplein in Kampen en Zwolle, u heeft misschien de groene Energiebus wel zien staan in Kampen of Zwolle. IJsselglas heeft zich aangesloten bij het Energieplein. Regelmatig staan onze adviseurs bij evenementen van het Energieplein om u informatie te geven over energiebesparing via isolatieglas.

Wilt u direct contact met ons, bel ons dan op tel. 038 – 333 2005 of mail ons op glas@ijsselglas.nl

Showroom IJsselglas Kampen

De koffie staat voor u klaar in onze ruime showroom en winkel

Als glaszetter, glashandel en glasbedrijf onderscheiden wij ons graag van de rest. Wij zijn niet alleen een glaszetter of glasbedrijf, maar u kunt bij onze glashandel en winkel aan de Handelsstraat 4 in Kampen terecht voor heel veel soorten glas in onze winkel met maar liefs 250 m2 wooninspiratie! Wij leveren glas aan particulieren en bedrijven. 

Hebben wij het glas op voorraad, dan snijden wij het direct voor u op maat en kunt het direct meenemen. In onze winkel en showroom (waarin wij ook verf, behang, PVC vloeren, vinyl en tapijt verkopen) staan onze deskundige medewerkers u graag te woord!

Onze winkel is op dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 09.00 -12.30 en van 13.30- 17.00 uur. De koffie staat voor u klaar!

U gaat naar IJsselglas voor:

ijsselglas
Glas online bestellen?

Glas nodig? Weet u precies wat u nodig heeft en welke afmetingen? Bestel glas online bij IJsselglas uit Kampen! Hoe bestelt u online glas? Maak hiervoor gebruik van het online bestelformulier. Vul deze volledig in en verzend het formulier. Na verzending ontvangt u een orderbevestiging en na uw akkoord bestellen wij het glas.

Wilt u de glasbestelling afhalen? Neem dan contact met ons op voor een afhaalafspraak en wij zorgen dat het glas voor u klaar staat! Laat ons graag duidelijk weten wat uw wensen zijn! Naast dat wij u graag adviseren, kunnen wij het glas natuurlijk ook voor u plaatsen. Glas online bestellen bij IJsselglas is niet ingewikkeld, maar juist erg gemakkelijk!

De bezorgkosten zijn afhankelijk van uw woonplaats en de hoeveelheid glas die u besteld. De levertijden kunnen afwijken. Levertijden voor HR+++ of Triple glas zijn op dit moment ca. 2 weken voor leveringen, ca. 6-8 weken inclusief montage.

U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft over de levertijd. Bel ons of doe gerust een mail naar glas@ijsselglas.nl. Heeft u vragen gekregen met betrekking tot het online bestelformulier? Laat dan een notitie achter op het formulier. Als wij vragen hebben over uw bestelling, dan nemen wij contact met u op.

Wat klanten over ons zeggen
Marcel de Groot
Marcel de Groot
1707846537
Snelle offerte, goed nakomen van afspraken. En uitstekende montage en afwerking door Alexander en z'n collega. Volgende keer kiezen wij weer voor IJsselglas.
Wij zijn er goed geholpen en voor een goede prijs. De installateurs waren erg vriendelijk en vakbekwaam, na de instalatie is alles netjes opgeruimd.
Uitstekende service, afspraken worden nagekomen.
Goede service en fijn personeel en wat een begrip hebben ze voor mensen op een woongroepAlexander en Chris bedankt voor plaatsen van het raam
js_loader

Glaszetter in Kampen en omgeving nodig?

IJsselglas maakt geheel vrijblijvend een offerte!