Menu
Search
Close this search box.
Glashandel Kampen
Bus IJsselglas

IJsselglas; uw glashandel in de regio Kampen

IJsselglas is uw glashandel in de regio Kampen en Zwolle. Van glasschade, een gebroken ruit of het monteren van isolatiebeglazing tot (gekleurde) glazen keukenwanden, douchewanden-en deuren en spiegels naar uw eigen smaak en wens gemaakt. Van glasproducten tot glas in het interieur. Bij IJsselglas kunt u terecht voor het juiste product én advies!

Met meer dan 20 jaar ervaring gaan wij als glashandel Kampen voor vakwerk en kwaliteit tegen de beste prijs.

Welke ideeën of wensen u ook heeft, in onze showroom en woonwinkel kunt u altijd terecht voor persoonlijk advies over alle soorten glas.

Glashandel Kampen
Onderscheidend en bekend

Wij hebben in de afgelopen jaren een grote klantenkring opgebouwd. Klanten weten glashandel IJsselglas te vinden als het gaat om het leveren en monteren van bijvoorbeeld glazen wanden, glazen keukenwanden, isolatieglas, HR+++ glas, maar ook voor ruitschade zijn wij er.

In onze showroom en winkel van zo’n 200 m2 aan de Handelsstraat 4 in Kampen kunt u rustig de diverse soorten glas komen bekijken.

Wij ontmoeten u graag in onze showroom en winkel, de koffie staat voor u klaar!

Wilt u liever online contact? Laat dan uw gegevens achter via ons contactformulier en wij nemen contact met u op!

IJsselglas Kampen uw vakkundige glashandel

Wij leveren uit voorraad:

Met onze snelle levertijden leveren wij ook:

Op zoek naar een glashandel in Zwolle?
De glaszetters van IJsselglas komen graag langs!

De glaszetters van IJsselglas zijn stuk voor stuk vakmensen met hart voor hun vak! Wij zetten beglazing voor veel bedrijven en particulieren. Onze klanten zijn zeer tevreden over ons werk. Zij beoordelen ons met een gemiddelde score van 8.9 en daar zijn wij erg trots op!

Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak, weten onze vakmensen precies waar ze over praten en geven u ook graag advies over het gebruik van bijvoorbeeld ventilatieroosters in uw woning. Ventileren is namelijk heel belangrijk voor een gezond leefklimaat in uw woning.

Koffie bij glashandel Kampen

Glashandel IJsselglas heeft een ruime showroom/winkel met ca. 250 m2 wooninspiratie.

Komt u eens een kijkje nemen in de showroom/winkel van glashandel IJsselglas, aan de Handelsstraat 4 in Kampen?

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 09.00 – 12.30 en van 13.30 -17.00 uur. Onze deskundige medewerkers geven u graag advies over heel veel soorten glas!

In onze showroom kunt u voorbeelden zien van dubbelglaszonwerend glas, veel soorten figuurglas, glas-in-lood, glas-in-lood in figuurglas, satijnglas in dubbelglas, hardglazen klepramendraairamenventilatieroosters. Maar ook voorbeelden van houtrotreparaties aan uw kozijnen.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor heel veel soorten glaslatten, neuslatten. Maar ook voor glasband, keggen en beglazingskit bent u bij dé glashandel uit Kampen aan het juiste adres!

monumentenglas

Wat klanten over ons zeggen

Marcel de Groot
Marcel de Groot
1707846537
Snelle offerte, goed nakomen van afspraken. En uitstekende montage en afwerking door Alexander en z'n collega. Volgende keer kiezen wij weer voor IJsselglas.
Wij zijn er goed geholpen en voor een goede prijs. De installateurs waren erg vriendelijk en vakbekwaam, na de instalatie is alles netjes opgeruimd.
Uitstekende service, afspraken worden nagekomen.
Goede service en fijn personeel en wat een begrip hebben ze voor mensen op een woongroepAlexander en Chris bedankt voor plaatsen van het raam
js_loader

Komt u ons bezoeken in het prachtige Kampen?

Aanzicht Kampen
Glashandel Kampen

Onze glasspecialisten komen langs om de mogelijkheden met u te bespreken.