Glashandel Kampen

Bus IJsselglas

IJsselglas; uw glashandel in de regio Kampen

IJsselglas is uw glashandel in de regio Kampen en Zwolle. Van glasschade, een gebroken ruit of het monteren van isolatiebeglazing tot (gekleurde) glazen keukenwanden, douchewanden-en deuren en spiegels naar uw eigen smaak en wens gemaakt. Van glasproducten tot glas in het interieur. Bij IJsselglas kunt u terecht voor het juiste product én advies!

Met meer dan 20 jaar ervaring gaan wij als glashandel Kampen voor vakwerk en kwaliteit tegen de beste prijs.

Welke ideeën of wensen u ook heeft, in onze showroom en woonwinkel kunt u altijd terecht voor persoonlijk advies over alle soorten glas.

Glashandel Kampen
Onderscheidend en bekend

Wij hebben in de afgelopen jaren een grote klantenkring opgebouwd. Klanten weten glashandel IJsselglas te vinden als het gaat om het leveren en monteren van bijvoorbeeld glazen wanden, glazen keukenwanden, isolatieglas, HR+++ glas, maar ook voor ruitschade zijn wij er.

In onze showroom en winkel van zo’n 200 m2 aan de Handelsstraat 4 in Kampen kunt u rustig de diverse soorten glas komen bekijken.

Wij ontmoeten u graag in onze showroom en winkel, de koffie staat voor u klaar!

Wilt u liever online contact? Laat dan uw gegevens achter via ons contactformulier en wij nemen contact met u op!

IJsselglas Kampen uw vakkundige glashandel

Wij leveren uit voorraad:


Met onze snelle levertijden leveren wij ook:

Op zoek naar een glashandel in Zwolle?
De glaszetters van IJsselglas komen graag langs!

De glaszetters van IJsselglas zijn stuk voor stuk vakmensen met hart voor hun vak! Wij zetten beglazing voor veel bedrijven en particulieren. Onze klanten zijn zeer tevreden over ons werk. Zij beoordelen ons met een gemiddelde score van 8.9 en daar zijn wij erg trots op!

Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak, weten onze vakmensen precies waar ze over praten en geven u ook graag advies over het gebruik van bijvoorbeeld ventilatieroosters in uw woning. Ventileren is namelijk heel belangrijk voor een gezond leefklimaat in uw woning.

Koffie bij glashandel Kampen

Glashandel IJsselglas heeft een ruime showroom/winkel met ca. 250 m2 wooninspiratie.

Komt u eens een kijkje nemen in de showroom/winkel van glashandel IJsselglas, aan de Handelsstraat 4 in Kampen?

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 09.00 – 12.30 en van 13.30 -17.00 uur. Onze deskundige medewerkers geven u graag advies over heel veel soorten glas!

In onze showroom kunt u voorbeelden zien van dubbelglaszonwerend glas, veel soorten figuurglas, glas-in-lood, glas-in-lood in figuurglas, satijnglas in dubbelglas, hardglazen klepramendraairamenventilatieroosters. Maar ook voorbeelden van houtrotreparaties aan uw kozijnen.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor heel veel soorten glaslatten, neuslatten. Maar ook voor glasband, keggen en beglazingskit bent u bij dé glashandel uit Kampen aan het juiste adres!

monumentenglas

Wat klanten over ons zeggen

Ronald Zeilstra
Ronald Zeilstra
10:13 19 Sep 21
Goed contact met snelle service en zorgvuldige afhandeling. Top!
menno de Jong
menno de Jong
11:22 08 Sep 21
Vriendelijk en zeer kundig personeel. Na het geven van een verwachting over de levertermijn op tijd geleverd.
Familie van der Weij
Familie van der Weij
11:38 31 Aug 21
Snelle service, goede kwaliteit.
Thijs Vaandering
Thijs Vaandering
09:11 04 Jun 21
Keurig bedrijf, komt zijn afspraken na.Maar liefst 10 ramen vervangen in allerlei vormen en er is met hout gewerkt. Glas eruit plaat erin en andersom.erg blij mee.

Komt u ons bezoeken in het prachtige Kampen?