Menu
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Al meer dan 20 jaar de beste service
Vakkundige glaszetters met oog voor detail
Snelle offerte met eerlijke prijs
Telefonisch goed bereikbaar tijdens kantooruren

Buitenbeglazing

Buitenbeglazing voor u op maat gemaakt, dat is IJsselglas!

Zoekt u een glasspecialist die u kan helpen met buitenbeglazing? Bijvoorbeeld voor uw tuinhuis of balustrade? IJsselglas is uw partner op het gebied van glas voor binnen (linken binnenbeglazing) en buiten.

Wij leveren buitenbeglazing voor verschillende aspecten. Denk bijvoorbeeld aan een tuinhuis of serre die u wilt voorzien van glazen schuifwanden. Zo kunt u elk gewenst seizoen genieten in de tuin zonder last te hebben van weersinvloeden. Of creëer een meer ruimtelijk gevoel met een balustrade van glas. En wat dacht u van een terrasoverkapping (misschien wel met glas) om optimaal te genieten van het buitenleven.

Buitenbeglazing is een mooie toevoegen aan uw exterieur. Het zorgt voor ruimte en veel lichtinval in de woning. Onze glasspecialisten adviseren u graag over de vele mogelijkheden voor buitenbeglazing. Nieuwsgierig? Breng een bezoek aan onze showroom. Daar hebben wij diverse soorten buitenbeglazing staan ter inspiratie.

Wij leveren de volgende glasproducten voor buiten:

terrasoverkapping 01-20211130

Terrasoverkapping

Meer leefruimte creëren? En elk seizoen genieten van uw tuin met een terrasoverkapping

glazen balustrade op balkon

Balustrade

Zorg voor meer natuurlijke lichtinval en een zeer ruimtelijk gevoel met een glazen balustrade.

Glazen schuifwand terras open

Glaswand

Er zijn talloze mogelijkheden als het gaat om glazen (schuifwanden) voor tuinhuizen, overkappingen etc. Creëer eenvoudig een nieuwe, lichte ruimte!

terrasscherm van glas buiten

Glazen terrasschermen

Geen last van wind en een fijne afscherming van uw terras! 

Glas online bestellen

Glas online bestellen? Ook dat kan bij IJsselglas! Heeft u een lekke ruit, wilt u isolatieglas of zoekt u glas voor een monument of ander oud pand? Wanneer u duidelijk voor ogen heeft wat u zoekt, kunt u het bestelformulier hanteren om glas online te bestellen via onze website.

Op basis van uw gegevens vult u het formulier in. U ontvangt de orderbevestiging per mail. Het is belangrijk om goed te controleren of u alles juist heeft ingevuld. Na uw akkoord, bestellen wij het glas voor u.

Geeft u de voorkeur aan uw glas bestelling ophalen? U ontvangt in dit geval een bericht als het glas paraat staat voor u. Raadpleeg ons dan om een afhaalafspraak te maken. Er is ook de mogelijkheid om het glas te laten bezorgen, mits dit goed staat aangegeven in het bestelformulier.

Uiteraard kunnen wij het glas voor u plaatsen, maar daarnaast kunnen wij u ook uitstekend adviseren. Wat uw wensen ook zijn, glas online bestellen bij IJsselglas is nooit ingewikkeld.

De leveringstermijnen kunnen per glassoort afwijken. Momenteel is de leveringstermijn voor Triple glas of HR+++ glas toegenomen tot 8-10 weken. Wanneer u aarzelt over de leveringsperiode helpen wij u graag. Neem in dit geval contact op per telefoon of stuur een mail naar glas@ijsselglas.nl.

Wat klanten over ons zeggen

Uitstekend
4.8
Gebaseerd op 148 recensies
review us on
Beleefd, professioneel en vakkundig.
prima werk ... snel geplaats en zelfs gevonden hoe de breuk kon ontstaan en dat verholpen ''''tot de volgende klus .
Zeer tevreden over IJsselglas! Professionele vakmensen die netjes en snel werken. Hele 1e verdieping HR** glas en twee nieuwe kozijnen aangebracht. Ook hulp gekregen bij de aanvraag van de subsidie. Top!
netjes, snel, vakkundig, bezoek showroom, meenemen proefexemplaren
js_loader

Glas voor buiten? Of meer informatie?

De koffie staat klaar! Ontmoeten wij u in onze showroom en winkel?

Wilt u liever online contact? Laat dan uw gegevens achter via ons contactformulier en wij nemen contact met u op!