Menu
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Al meer dan 20 jaar de beste service
Vakkundige glaszetters met oog voor detail
Snelle offerte met eerlijke prijs
Telefonisch goed bereikbaar tijdens kantooruren

Soorten glas

Welke glassoorten heeft IJsselglas?

Wij hebben in de afgelopen jaren een grote klantenkring opgebouwd. Klanten weten IJsselglas te vinden als het gaat om het leveren en monteren van diverse soorten glas.

In onze showroom en winkel van zo’n 200 m2 aan de Handelsstraat 4 in Kampen kunt u rustig de diverse soorten glas komen bekijken.

Wij ontmoeten u graag in onze showroom en winkel, de koffie staat voor u klaar!

Wilt u liever online contact? Laat dan uw gegevens achter via ons contactformulier en wij nemen contact met u op!

ijsselglas bus

Wij leveren de volgende glassoorten

Dubbel glas

Dubbel glas of HR++ glas? Met deze glassoorten isoleert u beter. Wij hebben verschillende isolerende glassoorten in ons assortiment. 

Triple glas

Toe aan nieuwe kozijnen? Nieuwe kozijnen met Triple glas bieden dan uitkomst. Met Triple glas isoleert u nog beter dan met dubbel glas.

Glas in lood

Het glas in lood behouden en toch profiteren van de voordelen van isolatieglas? Kies voor glas-in-lood isolatieglas! 

Figuurglas

Figuurglas is een glassoort met een patroon. Er zijn veel soorten figuurglas leverbaar in enkel en dubbel glas!

Hardglazen klepramen

De ramen kunnen rechtstreeks in het kozijn worden geplaatst; er is geen raamconstructie nodig; het hang- en sluitwerk is voorgemonteerd.

Monumentenglas

Bij ons bent u aan het juiste adres voor isolerend monumentenglas. Wij kunnen monumentale panden voorzien van monumentenglas en adviseren u graag.

Voorzetramen

Als er in een kozijn geen isolatieglas kan worden geplaatst, dan biedt een voorzetraam uitkomst. Profiteren van verbeterde warmte-isolatie?

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is geschikt voor diverse toepassingen. Het is erg sterk en dus uitermate geschikt voor glas dat tot aan de grond komt.

Zonwerende beglazing

Met Klima Glas blijft de warmte buiten, maar geniet u wel van de zon zonder dat deze verblindend is!

Ventilatierooster

Uw woning of bedrijfspand voorzien van voldoende frisse lucht? Het kan met ventilatieroosters. Zo voorziet u de omgeving 24/7 van frisse lucht! 

Pollenfilter Aerofil

Het pollenfilter Aerofil (ook wel Pollux Filter genoemd) kan toegepast worden in diverse Duco ventilatieroosters.

Stijging van de gasprijzen 

U heeft het vast al wel gehoord. De gasprijzen zullen de komende tijd gaan stijgen. Voor veel mensen reden om na te denken over hoe ze de kosten op de energierekening kunnen beperken. Voor sommigen betekent het dat de kachel minder snel wordt aangedaan en er toch wordt gekozen voor een extra warme trui. Of misschien zelfs minder vaak een fijne douche? Maar er zijn ook andere mogelijkheden om de stijging van de gasprijzen te beperken.

Is uw woning bijvoorbeeld nog voorzien van enkelglas? Dan is het vervangen door HR++ glas dé optie voor u! HR++ glas heeft een hoge isolerende werking en dit glas laat weinig tot geen warmte verloren gaan. De kachel hoeft dus minder hoog en bovendien zal het comfort in de woning flink toenemen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het beperken van de stijging van de gasprijzen? U leest het in onze blog.

Glas online bestellen bij IJsselglas!

Bij IJsselglas kunt u eenvoudig online glas bestellen. Moet de ruit vervangen wegens ruitschade of is deze lek? Wilt u beter isoleren met bijvoorbeeld HR++ glas of Triple glas? Wilt u een terrasoverkapping van glas? Of wilt u glas voor in huis, denk aan een glazen deur of keukenwand van glas? Als u weet welke glassoort u nodig heeft, dan kunt u online glas bestellen via het bestelformulier op onze website.

Vul het online bestelformulier zo volledig mogelijk in. Geef ons ook aan of u het glas wilt laten bezorgen of het zelf op komt halen. En als u wilt, kunnen wij het glas ook voor u plaatsen. Indien u dit wenst, geef dit dan ook aan op het bestelformulier. Heeft u alles ingevuld? Verstuur het formulier en u ontvangt een ontvangstbevestiging van ons, zodat u weet wij uw glas bestelling in goede orde hebben ontvangen. Als wij uw goedkeuring hebben, bestellen wij het gewenste glas voor u. Mochten wij naar aanleiding van het door u ingevulde bestelformulier nog vragen hebben, dan nemen wij contact met u op.

De levertijden verschillen per glassoort en per periode en zijn tevens altijd onder voorbehoud. Op dit moment is de levertijd van Triple glas of HR+++ glas verhoogd naar 8-10 weken. Als u meer duidelijkheid wilt over de levertijden, dan kunt u ons altijd contacteren. Stuur ons een mail op glas@ijsselglas.nl of neem telefonisch contact met ons op via 038 – 333 2005.

Wilt u het glas zelf komen afhalen bij onze showroom in Kampen? Neem dan vooraf contact met ons op voor het maken van een afhaalafspraak. Wij zorgen dan dat het glas op de gewenste dag en tijd netjes voor u klaar ligt. Laat ons uw wensen zo duidelijk mogelijk weten, om onduidelijkheden over het ophalen te voorkomen.

Wat klanten over ons zeggen
Uitstekend
4.7
Gebaseerd op 149 recensies
review us on
Goede offerte, juiste informatie, goede prijs , goede kwaliteit.Naar volle tevredenheid geplaatst.
Beleefd, professioneel en vakkundig.
prima werk ... snel geplaats en zelfs gevonden hoe de breuk kon ontstaan en dat verholpen ''''tot de volgende klus .
Zeer tevreden over IJsselglas! Professionele vakmensen die netjes en snel werken. Hele 1e verdieping HR** glas en twee nieuwe kozijnen aangebracht. Ook hulp gekregen bij de aanvraag van de subsidie. Top!
js_loader

Glas nodig in Kampen en omgeving?

IJsselglas maakt geheel vrijblijvend een offerte!