Soorten glas

Welke glassoorten heeft IJsselglas?

Wij hebben in de afgelopen jaren een grote klantenkring opgebouwd. Klanten weten IJsselglas te vinden als het gaat om het leveren en monteren van diverse soorten glas.

In onze showroom en winkel van zo’n 200 m2 aan de Handelsstraat 4 in Kampen kunt u rustig de diverse soorten glas komen bekijken.

Wij ontmoeten u graag in onze showroom en winkel, de koffie staat voor u klaar!

Wilt u liever online contact? Laat dan uw gegevens achter via ons contactformulier en wij nemen contact met u op!

ijsselglas bus

Wij leveren de volgende glassoorten:

Dubbel glas

Dubbel glas of HR++ glas? Met deze glassoorten isoleert u beter. Wij hebben verschillende isolerende glassoorten in ons assortiment. 

Triple glas

Toe aan nieuwe kozijnen? Nieuwe kozijnen met Triple glas bieden dan uitkomst. Met Triple glas isoleert u nog beter dan met dubbel glas.

Glas in lood

Het glas in lood behouden en toch profiteren van de voordelen van isolatieglas? Kies voor glas-in-lood isolatieglas! 

Figuurglas

Figuurglas is een glassoort met een patroon. Er zijn veel soorten figuurglas leverbaar in enkel en dubbel glas!

Hardglazen klepramen

De ramen kunnen rechtstreeks in het kozijn worden geplaatst; er is geen raamconstructie nodig; het hang- en sluitwerk is voorgemonteerd.

Monumentenglas

Bij ons bent u aan het juiste adres voor isolerend monumentenglas. Wij kunnen monumentale panden voorzien van monumentenglas en adviseren u graag.

Voorzetramen

Als er in een kozijn geen isolatieglas kan worden geplaatst, dan biedt een voorzetraam uitkomst. Profiteren van verbeterde warmte-isolatie?

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is geschikt voor diverse toepassingen. Het is erg sterk en dus uitermate geschikt voor glas dat tot aan de grond komt.

Zonwerende beglazing

Met Klima Glas blijft de warmte buiten, maar geniet u wel van de zon zonder dat deze verblindend is!

Ventilatierooster

Uw woning of bedrijfspand voorzien van voldoende frisse lucht? Het kan met ventilatieroosters. Zo voorziet u de omgeving 24/7 van frisse lucht! 

Stijging van de gasprijzen 

U heeft het vast al wel gehoord. De gasprijzen zullen de komende tijd gaan stijgen. Voor veel mensen reden om na te denken over hoe ze de kosten op de energierekening kunnen beperken. Voor sommigen betekent het dat de kachel minder snel wordt aangedaan en er toch wordt gekozen voor een extra warme trui. Of misschien zelfs minder vaak een fijne douche? Maar er zijn ook andere mogelijkheden om de stijging van de gasprijzen te beperken.

Is uw woning bijvoorbeeld nog voorzien van enkelglas? Dan is het vervangen door HR++ glas dé optie voor u! HR++ glas heeft een hoge isolerende werking en dit glas laat weinig tot geen warmte verloren gaan. De kachel hoeft dus minder hoog en bovendien zal het comfort in de woning flink toenemen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het beperken van de stijging van de gasprijzen? U leest het in onze blog.

Wat klanten over ons zeggen
Hawal Hassan
Hawal Hassan
09:12 02 Dec 21
Top bedrijf. Ze komen hun afspraak ook na. Het is een aanrader.
Beeld- Wijzer
Beeld- Wijzer
09:40 30 Nov 21
Ik heb mijn loggia door IJsselglas laten overkappen. Top werk door dit bedrijf geleverd. Ook de nazorg en bereikbaarheid is uitstekend! Zeker een aanrader! Mvg Duncan Hulleman
T. Geertsma
T. Geertsma
08:17 19 Nov 21
Snelle reactie en nette reparatie van de schuurdeur. De kapotte ruit is ter plaatse op maat gesneden en vervangen. Het glas zit er weer knap in, alles is mooi afgewerkt én de boel is netjes achtergelaten. Het was weliswaar verzekeringswerk, maar ook de prijs was alleszins redelijk.
Tonny Zweers
Tonny Zweers
15:32 26 Oct 21
Zeer tevreden
js_loader

Glas nodig in Kampen en omgeving?

IJsselglas maakt geheel vrijblijvend een offerte!

Onze winkel is i.v.m. de huidige coronaregels gesloten. Bestellingen kunnen op afspraak afgehaald worden.