Menu
Genieten van het buitenleven met terrasoverkappingen

Een terrasoverkapping als verlengstuk van uw woning!

Wilt u graag genieten van extra leefruimte? Elk seizoen optimaal profiteren het buitenleven? Of juist de binnenruimte groter maken? Het kan met één van onze terrasoverkappingen. U geniet het gehele jaar van uw tuin en terras.

Onze terrasoverkappingen worden speciaal voor u op maat gemaakt, zodat ze passen bij uw woning. Ultiem genieten dus! Ze zijn beschikbaar in verschillende stijlen en afwerkingen. Pure luxe! Denk bijvoorbeeld aan een overkapping van aluminium met glazen schuifwanden of een terrasoverkapping met een lamellendak of vouwdak.

Wilt u graag persoonlijk advies over een terrasoverkapping voor uw tuin? Breng een bezoek aan onze showroom in Kampen. Wij laten u graag verschillende mogelijkheden zien.

Maak uw terrasoverkapping geschikt voor elk moment

Voor onze terrasoverkappingen zijn extra opties en accessoire mogelijk om het plaatje helemaal compleet te maken. Kies bijvoorbeeld voor led-verlichting in de terrasoverkapping. Ideaal als u een gezellig etentje heeft met vrienden of een goed boek aan het lezen bent. 

Want verlichting zorgt ervoor dat u ook ‘s avonds kunt genieten in uw overkapping. En naast led-verlichting, kunnen wij ook heaters leveren voor in uw terrasoverkapping.

Of maak de tuinoverkapping nóg prettiger met één of meerdere zijwanden. Zijwanden zorgen ervoor dat de tuinoverkapping afgesloten wordt aan één of meerdere kanten. Zo heeft u geen last meer van weersinvloeden in bepaalde seizoenen.

En heeft u de tuinoverkapping uitgebreid met glazen schuifdeuren? Niets is vervelender dan vette vingers op het glas. Wij hebben verschillende luxe deurgrepen, van rond tot ovaal, voor uw glaswanden, zodat u de deuren kunt openen zonder vette vingers op het glas.

Optimaal genieten van het buitenleven?

Wij adviseren u graag in tuinoverkappingen!

De voordelen

Met onze tuinoverkappingen heeft u niet alleen meer leefruimte, maar ook profiteert u van vele andere voordelen. Denk bijvoorbeeld aan tuinmeubelen die droog blijven in de regen of sneeuw. Uw tegels die minder te lijden hebben door weersinvloeden. 

En misschien wel het grootste voordeel, u kunt altijd genieten in uw tuin ongeacht het seizoen.

Tuinoverkapping op maat bestellen

Voor een tuinoverkapping op maat zit u bij IJsselglas goed. Met onze terrasoverkappingen met glazen schuifwanden kunt u het gehele jaar genieten van het buitenleven. Onze specialisten adviseren u graag over een passende tuinoverkapping voor uw tuin. 

Wilt u een terrasoverkapping op maat bestellen? Maak een afspraak of kom langs in onze showroom. Wij laten u graag de mogelijkheden zien.

glazen schuifwand gehard glas

Ook glazen schuifwanden voor bestaande overkappingen

Wij kunnen een complete terrasoverkapping leveren, maar ook alleen de glazen schuifwanden. Want onze glazen schuifwanden kunnen ook toegepast worden in reeds bestaande overkappingen van hout en ook bij balkon overkappingen. 

De glazen schuifwanden worden in een railsysteem geplaatst, waarbij dit naar wens geplaatst worden met tochtsstrippen en meenemers (volgsysteem voor deuren).

 

Een kleine impressie van onze luxe overkappingen
Glazen schuifwand fiano
Wat klanten over ons zeggen
Ron63 K
Ron63 K
1685442752
Snel met offerte.Goede en duidelijke afspraken.Werken netjes.
henk Gerrits
henk Gerrits
1681930720
Vriendelijk personeel en de service is top.
Eva Geelen-Bal
Eva Geelen-Bal
1681231333
Een raam werd er vervangen voor mijn yoga studio. Alles had ik aan de kant gezet maar dit was niet nodig, zo keurig en schoon ging hij te werk. In een rap tempo zat het raam erin en alles keurig achtergelaten. Beleeft, vriendelijk en keurig en ook betaalbaar. De glaszetter legde uit wat hij ging doen. Ook een compliment aan de dame van de planning, ze was vriendelijk en meedenkend. Erg fijn! Toppers
Annemiek Jonker
Annemiek Jonker
1674803873
Nieuw monumentenglas gezet, snel, professioneel en kwalitatief goed!
js_loader
Haal alles uit uw tuin!
Het kan met onze terrasoverkappingen of glazen schuifwanden voor tuinhuizen e.d.