Menu
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Al meer dan 20 jaar de beste service
Vakkundige glaszetters met oog voor detail
Snelle offerte met eerlijke prijs
Telefonisch goed bereikbaar tijdens kantooruren
Wat is een voorzetraam?

Wat is een voorzetraam? Wij vertellen u het graag! Een voorzetraam is een extra ruit die voor of achter uw bestaande ruit geplaatst wordt. Een voorzetraam kan vast of met scharnieren geplaatst worden.

Voorzetraam

Als er in een kozijn geen isolatieglas kan worden geplaatst, dan biedt een voorzetraam uitkomst.
De oorspronkelijke situatie en het aanzicht blijven behouden en toch geniet u van de voordelen van verbeterde geluid- en warmte-isolatie.

Een voorzetraam is prima toe te passen als een gebouw ‘oude’ kozijnen heeft met lage en ondiepe sponningen. Een voorzetraam wordt ook vaak toegepast als beschermde isolatie bij kostbaar glas-in-lood. Maar weet u wel dat uw bestaande glas-in-lood ook door de firma IJsselglas BV uit Kampen in isolatieglas gemaakt kan worden? Kijk hiervoor op de deze pagina glas-in-lood

Wat is een voorzetraam? De verschillende soorten:

Een voorzetraam wordt op maat geleverd (in standaard en speciale vormen) voor zowel binnen als buiten. U kunt kiezen voor verschillende glasdikten (4,6,8 of 10mm floatglas of in gelaagd glas 33.2, 44.2, 55.2 en 66.2 veiligheidsglas) en kleuren (standaard wit RAL 9010, crème RAL 9001, bruin RAL 8014, groen RAL 6009, blauw RAL 5011, grachtengroen Q0.05.10 en blank geanodiseerd, andere kleuren op aanvraag). 

De voorzetramen worden geleverd met knevels of schroeven en kunnen vast of met scharnieren geplaatst worden.

voorzetraam

De voordelen:

Wat is een voorzetraam? De montage

Hoe zit het met de montage?
Een voorzetraam kan op verschillende manieren geplaatst worden.

Horizontaal draaibaar, verticaal draaibaar, scharnierend vast (vast met knevels), scharnierend vast (vast met schroeven):

Wat kost een voorzetraam?

De prijs van een voorzetraam is afhankelijk van hoe u het raam wilt laten monteren. Zoals u hierboven heeft gezien in het schema.

IJsselglas kan u heel snel een richtprijs geven voor het leveren en monteren van een voorzetraam.
Klik HIER voor een snelle richtprijs voor uw voorzetraam.