Menu
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Al meer dan 20 jaar de beste service
Vakkundige glaszetters met oog voor detail
Snelle offerte met eerlijke prijs
Telefonisch goed bereikbaar tijdens kantooruren
Werken als glaszetter afwisselend? Jazeker!

Werken als glaszetter is meer dan alleen glas zetten!

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan? Een baan die zowel fysiek als mentaal uitdagend is? Een bedrijf met leuke collega’s? Waar ruimte voor een lolletje is? Dan past de functie én organisatie, werken als glaszetter, bij IJsselglas perfect bij jou!

Als glaszetter heb je een mooi en helder vak gekozen. En nog meer dan ooit is dit een hele waardevolle functie. Kijk alleen al eens naar de toename van het aantal verbouwingen over de afgelopen twee jaar. En dan hebben we het nog niet eens gehad over duurzaamheid. Een belangrijk thema dat iedereen raakt. En daar speelt een glaszetter ook een grote rol in.

IJsselglas is een gespecialiseerd bedrijf in het plaatsen van glas en het herstellen van glas. Heeft lokaal en regionaal grote naamsbekendheid en heel veel mooie positieve klantenbeoordelingen. Mede door de specialisatie van onze medewerkers. Wat wij vaak terug horen is dat onze glaszetter zo netjes werken en alles keurig netjes achterlaten, maar ook onze adviserende rol wordt gewaardeerd, wij denken mee met de klant. Klanten voelen zich gehoord en geholpen.

Wij werken voornamelijk voor particulieren in een straal van 25-30 km rondom Kampen. Soms gaan we wat verder van huis, maar dat komt niet vaak voor.

Glaszetter,
een mooi vak! Geen dag is hetzelfde

Dus ben jij op zoek naar een leuke actieve baan? Word jij blij van werken met je handen, vind je contact met klanten leuk en maak jij van glasproblemen, glas uitdagingen? Bekijk dan zeker de vacature ‘glaszetter’.

Heb je niet alle kennis in huis? Geen probleem! Wij zijn een erkend leerbedrijf, dus wij bieden je de juiste cursus of opleiding aan.

Leren en werken is ook mogelijk bij ons, op die manier haal jij je diploma en doe je direct praktijkervaring op. 

Bij geschiktheid bieden wij je een contract voor onbepaalde tijd aan! Een mooie zekerheid voor de toekomst!

Werken als glaszetter bij IJsselglas?

foto glazetter b

Niet alle kennis in huis? Wij regelen een vaktechnische cursus voor je!

Werkbussen IJsselglas op schoolplein basisschool de Horizon

Gebruik van de bedrijfswagen

ijsselglas-dubbelglas-plaatsen

Goed gereedschap 

Aanzicht Kampen

Regionaal werkgebied
+/- 30 km rondom Kampen

 

 

De werkzaamheden van een glaszetter?

Het werk is erg afwisselend. Zo ben je de ene dag bezig met het plaatsen van spiegels in een kledingwinkel, vervang jij een kapotte ruit bij een school, terwijl je de volgende dag bezig bent met het glas zetten in een woning in de stad. Alles is mogelijk, waardoor geen dag dezelfde is!

De werkzaamheden worden uitgevoerd met diverse soorten glas. Denk aan het zetten van glas als enkelglas, dubbelglas, triple glas, maar ook bijvoorbeeld glazen schuifwanden, spiegels of een glazen deur. Tijdens een leuke klus vliegt de tijd voorbij, waardoor het zo alweer het eind van de dag is.
Op naar een nieuwe dag met nieuwe, toffe uitdagingen!

IJsselglas - Glasbussen voor pand
  1. Start van de dag

Als glaszetter bij IJsselglas begin je de dag met een lekkere kop koffie of thee. Vervolgens ga je samen met je collega’s het glas opladen op de werkbus en vertrek je naar de klant. De klant verwacht ons vanaf 07.30 uur. Dus wel vroeg uit de veren!

Werkbussen IJsselglas op schoolplein basisschool de Horizon

2. Verdeling van het werk

Meestal werken we in een team van twee. De opdrachten vragen om meer handen. Maar wij vinden het samenwerken als team ook erg belangrijk. De teams rouleren, dus je werkt niet altijd met dezelfde collega. Kun jij zelfstandig werken, dan kun je ook alleen op pad.

IJsselglas Kampen uw vakkundige glashandel

3. Welke soorten werkzaamheden?

  • Het plaatsen van glas in kozijnen
  • Glas zetten in het interieur maar ook buiten (bijvoorbeeld in een terrasoverkapping)
  • Verrichten van houtrotreparaties
  • Glas inmeten voor een offerte
IJsselglas-venster-installatie

4. Einde van de dag

Rond 15.45 uur komt iedereen weer naar de zaak toe. Het afval wordt afgevoerd en vult eventueel je voorraad op de werkbus weer aan. Er is nog tijd om even wat zaken door te spreken of materiaal te bestellen. De dag voor morgen wordt doorgenomen
en dan naar huis.

Werken als glaszetter betekent ook onderhouden met de juiste cursus die wij je aanbieden

Naast het plaatsen van glas werk je als glaszetter ook aan het onderhoud van glaswerken. Dit betekent het repareren van gebroken en kapot glas, zodat de klant weer tevreden een mooi stuk glas in ontvangst kan nemen.

Bij onderhoud horen ook houtrotreparaties. Een goede houtrotreparatie zorgt ervoor dat de klant het kozijn niet hoeft te vervangen, wat vaak kostbaar is. Wij bieden je een cursus Houtrotreparatie aan, zodat jij met een certificaat op zak dit werk ook kunt uitvoeren bij de klant.

Zo bieden wij je diverse cursussen aan om je werk zo goed mogelijk te kunnen doen! Want klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Glas plaatsen met een gezellig team om je heen

Het plaatsen van glas bij IJsselglas vindt plaats in een gezellig team van collega’s. Een werksfeer waarbinnen hard gewerkt wordt, maar ook plek is om lol te hebben met elkaar!

Ga je glaszetten, dan werk je bijvoorbeeld ook met een timmerman om uiteindelijk tot het best resultaat te komen voor de klant. Met ons volledige team zal je goed worden ondersteund in het plaatsen van glas en je staat er nooit alleen voor!

Met ons team hebben we jaarlijks gezellige bbq’s of gaan wij gezellig uiteten met elkaar. Je wordt verwend met een mooi Kerstpakket en met Sinterklaas en Pasen krijg je ook vaak wat lekkers mee voor thuis. Je wordt gewaardeerd door je werkgever en door je collega’s.

Wil je zeker zijn van een afwisselende en uitdagende baan als glaszetter bij IJsselglas? Reageer vandaag nog op één van onze vacatures!

Wil je zeker zijn van een afwisselende baan?