Menu
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Al meer dan 20 jaar de beste service
Vakkundige glaszetters met oog voor detail
Snelle offerte met eerlijke prijs
Telefonisch goed bereikbaar tijdens kantooruren

Alle reviews

Uitstekend
4.7
Gebaseerd op 149 recensies
review us on
Goede offerte, juiste informatie, goede prijs , goede kwaliteit.Naar volle tevredenheid geplaatst.
Response from the owner: Bedankt voor uw mooie review en fijn te horen dat u zo tevreden bent. Wij zijn u graag van dienst geweest en wensen u veel woonplezier toe met uw nieuwe HR++ beglazing!
Response from the owner: Bedankt meneer Jeelof voor uw mooie 5 sterrenbeoordeling! Bedankt dat wij uw woning mochten voorzien van HR++ glas en u op die manier uw woning kunt verduurzamen. Veel woonplezier toegewenst met uw nieuwe HR++ beglazing!
Beleefd, professioneel en vakkundig.
Response from the owner: Hartelijk dank voor uw mooie review! Wij zijn u heel graag van dienst geweest.Veel woonplezier toegewenst met uw nieuwe HR++ beglazing!
prima werk … snel geplaats en zelfs gevonden hoe de breuk kon ontstaan en dat verholpen ””tot de volgende klus .
Response from the owner: Bedankt meneer Hoogsteden voor uw mooie review! Fijn dat wij u weer van dienst mochten zijn. Inderdaad, graag tot de volgende klus!
Zeer tevreden over IJsselglas! Professionele vakmensen die netjes en snel werken. Hele 1e verdieping HR** glas en twee nieuwe kozijnen aangebracht. Ook hulp gekregen bij de aanvraag van de subsidie. Top!
Response from the owner: Wat fijn dat u de moeite heeft genomen om zo’n mooie review te schrijven. Wij zijn u heel graag van dienst geweest. Klanten helpen bij een subsidieaanvraag doen wij graag, want de subsidie is een mooie tegemoetkoming in de kosten voor u als klant. Wij wensen u veel woonplezier toe met uw nieuwe beglazing!
netjes, snel, vakkundig, bezoek showroom, meenemen proefexemplaren
Response from the owner: Bedankt voor uw mooie beoordeling en de moeite die u heeft genomen om ons dit kenbaar te maken. Wij zijn u graag van dienst!
Goed bedrijf om glas te laten zetten,vlot geleverd en geplaatst door goede vakmensen,zeer tevreden
Response from the owner: Wat ontzettend leuk dat u zo’n mooie review heeft geschreven en wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Bedankt dat wij nieuwe HR++ beglazing mochten leveren en plaatsen voor uw woning en wij hopen dat u er veel wooncomfort van zult ervaren.
Response from the owner: Bedankt voor uw mooie 5 sterrenbeoordeling! Wij zijn u graag van dienst geweest.
Snelle offerte, goed nakomen van afspraken. En uitstekende montage en afwerking door Alexander en z’n collega. Volgende keer kiezen wij weer voor IJsselglas.
Response from the owner: Super om zo’n mooie review te mogen ontvangen! Daar zijn wij erg trots op! Bedankt dat wij HR++ glas mochten plaatsen in uw woonkamer, voordeur en slaapkamer, dit zal u veel wooncomfort opleveren! Graag tot een volgende keer.
Wij zijn er goed geholpen en voor een goede prijs. De installateurs waren erg vriendelijk en vakbekwaam, na de instalatie is alles netjes opgeruimd.
Response from the owner: Dank u wel meneer Van Brussel voor uw mooie review! Wij wensen u veel woonplezier toe met uw nieuwe HR++ beglazing.
Response from the owner: Bedankt meneer Phenning voor uw 5 sterrenbeoordeling! Fijn dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening. Wij zijn u graag van dienst geweest.
Uitstekende service, afspraken worden nagekomen.
Response from the owner: Bedankt meneer De Ruiter voor uw mooie review! Wij hebben het kitwerk graag voor u uitgevoerd! Wij zijn u in de toekomst weer graag van dienst.
Goede service en fijn personeel en wat een begrip hebben ze voor mensen op een woongroepAlexander en Chris bedankt voor plaatsen van het raam
Response from the owner: Bedankt meneer Doornewaard voor uw supermooie 5 sterrenbeoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent en dat ook aan ons wilt laten weten via deze review. Wij zijn u heel graag van dienst geweest, en mocht er weer een ruit vervangen moeten worden bij de woongroep ‘s Heeren Loo, dan staan wij weer graag voor u klaar!
Uitstekende service, vriendelijke en bekwame medewerkers. Alles opgeruimd na afloop. Meer dan tevreden.
Response from the owner: Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent! U heeft een mooie pui gekregen met de grote isolatieruit. Veel plezier toegewenst met uw nieuwe glas!
IJsselglas heeft in onze nieuwe woning al het glas vervangen voor HR++ glas. Wat een prettig bedrijf is dit. Duidelijke afspraken, levertijden nagekomen, alles netjes afgewerkt en geen rommel achtergelaten. En niet onbelangrijk, tegen een eerlijke prijs.Een aanrader!
Response from the owner: Meneer Vos, hartelijk dank voor uw supermooie review! Wij zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent over onze beglazingswerkzaamheden in uw nieuwe woning! Wij wensen u veel woonplezier toe met uw nieuwe HR++ glas.
Response from the owner: Bedankt voor uw mooie 4 sterrenbeoordeling! Wij zijn u heel graag van dienst geweest. Veel woonplezier toegewenst met uw nieuwe beglazing.
Response from the owner: Mw. Snellen, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en mail die u ons stuurde:”Dank voor je mail. Ik heb een hele goede recensie geschreven over IJsselglas. Ben zeer tevreden over communicatie, bereikbaarheid, geleverd werk en netjes afwerken.”.Hartelijk dank voor uw mooie review, wij wensen u veel woonplezier toe met uw nieuwe beglazing!Met vriendelijke groetEmilie Snellen
ja netjes glas aan in de plaats en afwerken.
Response from the owner: Bedankt meneer Felix voor uw mooie 5 sterrenbeoordeling! Fijn te vernemen dat u zo tevreden bent! Wij wensen u veel woonplezier toe met uw nieuwe HR++ beglazing in de keuken.
Response from the owner: Bedankt voor uw mooie 5 sterrenbeoordeling! Fijn te horen dat u zo tevreden bent. Wij hebben het figuurglas ruit, die kapot was gegaan in de voordeur, gelukkig snel voor u kunnen repareren en een nieuwe figuurruit voor u geplaatst. Wij zijn u graag van dienst geweest!
Netjes afgewerkt werk. Vriendelijk personeel.
Response from the owner: Hartelijk dank voor uw mooie 5 sterrenbeoordeling, daar zijn wij erg trots op! Bedankt dat wij nieuwe HR++ beglazing bij u mochten plaatsen. Wij wensen u veel woonplezier met uw nieuwe glas.
27-09-2023 nieuw glas gekregen ,Alles perfect verlopen de boys werken netjes!!!Keurig alles opgeruimd en super strak gekit!!!!
Response from the owner: Wat leuk, meneer Sollie dat u zo’n mooie review heeft gepost! Daar zijn wij erg blij mee. We hebben ons team glaszetters deze review laten lezen, want zij horen het natuurlijk ook graag dat u als klant zo tevreden bent! Wij zijn u heel graag van dienst geweest en wensen u veel woonplezier toe met uw HR++ beglazing.
Goede ervaring. Vrij snel een offerte gekregen.Het daadwerkelijk vervangen duurde wel vrij lang (ongeveer 4 maand), maar dat was bij ons wat minder erg omdat de breuk aan de binnenkant zat op een niet zo heel storende plek. Ik kan me voorstellen als het ergens midden in het zicht zit dat 4 maand dan wel erg lang is. Dit zal met onderbezetting te maken hebben (?).In ieder geval was de communicatie goed, afspraken worden goed nagekomen en er wordt netjes gewerkt. Al met al zou ik ze de volgende keer zeker weer bellen als er glas schade is!
Response from the owner: Bedankt meneer Dekker voor deze uitgebreide beoordeling! De lever-en montagetijd voor een opdracht dat met 2 glaszetters geplaatst moet worden is ongeveer 15- 20 werkbare werkweken. De bouwvakantie van 3 weken zat hier ook nog tussen, waardoor wij helaas niet eerder konden plaatsen bij u. Wij zijn druk bezig om extra glaszetters te werven en hebben al glaszetters in opleiding momenteel, daardoor hopen wij dat onze montagetijd in de nabije toekomst korter kan worden. Wij zijn u graag van dienst geweest en wensen u veel woonplezier met uw nieuwe beglazing.
Zeer tevreden over het plaatsen van de ruitGoede communicatie, zeer vriendelijke medewerkers zowel aan de telefoon als de glaszetters.Gaan lekker snel en vakkundig te werkMet vriendelijke groetBerta Jorna-Schilder.
Response from the owner: Wat leuk, mevrouw Jorna-Schilder, dat u zo’n mooie review heeft geschreven! Heel erg bedankt daarvoor! Gelukkig hebben wij uw lekke thermopane ruit gauw kunnen vervangen voor een nieuwe HR++ ruit. Kunt u weer helder naar buiten kijken. Wij zijn u graag van dienst geweest, graag tot een volgende keer!
Response from the owner: Bedankt dat wij uw woning mochten voorzien van nieuw dubbelglas (HR++ glas). Fijn dat u via deze 4 sterrenbeoordeling ons heeft laten weten dat u tevreden bent over onze dienstverlening! Veel woonplezier toegewenst met uw nieuwe beglazing, wij zijn u graag van dienst geweest!
Ons huis werd voorzien van een beter isolatie glas, de montage was een geoliede machine. En het werd keurig schoon opgeleverd. Aanrader!
Response from the owner: Bedankt meneer Bleeker voor uw supermooie beoordeling! Fijn te horen dat u zo tevreden bent over onze glaszetters. Wij zullen dit zeker doorgeven aan “onze” jongens. Fijn dat u nog een aanvullende offerte heeft opgevraagd voor nog een ruit, wij zijn u weer graag van dienst!
Response from the owner: Bedankt voor uw 5-sterrenbeoordeling! Fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent. Wij wensen u veel woonplezier toe met uw nieuwe HR++ beglazing!
Snel en netjes onze ramen vervangen.
Response from the owner: Bedankt meneer Wever voor het plaatsen van een mooie 5 sterrenbeoordeling. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Wij zijn u graag van dienst geweest en wensen u veel woonplezier toe met uw nieuwe HR++ beglazing.
Response from the owner: Bedankt meneer Achterberg voor uw mooie 5 sterrenbeoordeling. Wij wensen u heel veel woonplezier toe met uw nieuwe beglazing!
Ik ben heel erg goed geholpen. Raam stuk en eerst noodglas gezet…daarna binnen een paar weken al ingepland voor vervanging. Top!
Response from the owner: Bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat wij uw glasschade snel voor u konden herstellen. Wij zijn u graag van dienst geweest!
Uitermate tevreden met het geleverde HR++ glas. Vakkundige en erg vriendelijke medewerkers. Zij dachten mee met dat wij het rolluik aan de achterzijde konden schoonmaken toen het oude glas er uit was, waar wij normaal niet bij kunnen komen. Ook werden wij door hen gewezen op de verruimde voorwaarden voor wat betreft een subsidie-aanvraag, daar waar wij er aanvankelijk van uitgingen dat het aantal m2 net te weinig was, bleek dat we uiteindelijk toch net de vereiste 8 m2 konden halen. Dus niets dan lof en wij zullen daar waar mogelijk IJselglas BV dan ook van harte aanbevelen. Willem en Fenny van Egmond
Response from the owner: Familie van Egmond, hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling die u heeft geschreven over ons bedrijf! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Wij zijn u heel graag van dienst geweest en wensen u veel woonplezier toe met uw nieuwe beglazing.
Response from the owner: Bedankt familie Van de Stoel voor deze mooie 4 sterrenbeoordeling. Fijn dat u de moeite heeft genomen om een review achter te laten. Bedankt dat wij HR++ beglazing mochten plaatsen in uw keuken en wij wensen u veel woonplezier toe met uw nieuwe glas!
Komen de afspraak na en hebben netjes gewerkt en waren beleefd.Bij een aantal ramen is het kitwerk aan de onderzijde wat hol gekit, waardoor er vuil en water in blijft staan.
Response from the owner: Hartelijk dank voor uw 4 sterrenbeoordeling! Wij zullen contact met u opnemen om het kitwerk na te kijken. Wij lossen dit graag voor u op!
Snel geholpen! top.
Response from the owner: Bedankt voor uw mooie beoordeling over ons bedrijf! Wij zijn blij dat u zo tevreden bent!
Zeer tevreden over het plaatsen van HR++ glas in mijn gehele woning. Klant vriendelijk en een goede kwaliteit in service. Proces liep goed van inmeten, offerte tot het plaatsen. Van de week het glas geplaatst binnen een dag en alles netjes achter gelaten.
Response from the owner: Bedankt voor deze supermooie beoordeling! Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en zijn blij dat u dit terug ziet in ons werk. Wij wensen u heel veel woonplezier toe met uw nieuwe HR++ beglazing.
De glaszetters waren prima op tijd. Goed werk geleverd en de boel netjes achtergelaten.
Response from the owner: Hartelijk dank voor uw supermooie 5 sterrenbeoordeling! Wij zijn u heel graag van dienst geweest.
Snel met offerte.Goede en duidelijke afspraken.Werken netjes.
Response from the owner: Bedankt voor uw mooie 4 sterrenbeoordeling! Fijn te horen dat u zo tevreden bent nadat wij een nieuwe HR++ ruit bij u hebben geplaatst. Wij wensen u veel woonplezier toe met uw nieuwe beglazing!
Vriendelijk personeel en de service is top.
Response from the owner: Bedankt meneer Gerrits voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u de moeite heeft genomen om ons te laten weten hoe u onze dienstverlening heeft ervaren. Wij wensen u heel veel woonplezier toe met uw nieuwe beglazing!
Een raam werd er vervangen voor mijn yoga studio. Alles had ik aan de kant gezet maar dit was niet nodig, zo keurig en schoon ging hij te werk. In een rap tempo zat het raam erin en alles keurig achtergelaten. Beleeft, vriendelijk en keurig en ook betaalbaar. De glaszetter legde uit wat hij ging doen. Ook een compliment aan de dame van de planning, ze was vriendelijk en meedenkend. Erg fijn! Toppers
Response from the owner: Wat ontzettend fijn om zo’n mooie review te mogen ontvangen van u! Daar zijn wij erg blij mee. Zowel hier op kantoor, als op de werkvloer doen wij er alles aan om onze klanten tevreden te stellen. Wij hopen u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn, maar laat uw ruit van uw yoga studio nog maar even heel šŸ˜‰
Response from the owner: Bedankt voor uw mooie 4 sterrenbeoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Wij wensen u veel woonplezier toe met uw nieuwe HR++ beglazing!
Response from the owner: Wat fijn dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling te geven over onze werkzaamheden. Het maakt ons helemaal blij om dan een mooie 5e sterrenbeoordeling te zien! Hartelijk dank daarvoor. Wij wensen u veel woonplezier toe met uw nieuwe HR++ beglazing.
Nieuw monumentenglas gezet, snel, professioneel en kwalitatief goed!
Response from the owner: Bedankt mevrouw Jonker voor uw mooie 5 sterrenbeoordeling! Wij wensen u heel veel woonplezier toe met uw monumentenglas.
Goede zaak voor al je glas
Response from the owner: Dank u wel!!
Een hele scherpe offerte mogen ontvangen die we geaccepteerd hebben. Vandaag glas geplaatst. Vakwerk. Kan het niet anders zeggen. En alles ook weer schoon en piekfijn achter gelaten. Aan te bevelen
Response from the owner: Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Wij zijn u heel graag van dienst geweest! Veel woonplezier toegewenst met uw nieuwe HR++ beglazing.
Response from the owner: Hartelijk dank voor uw 5 sterren review, fijn te horen dat u zo tevreden bent. Wij wensen u veel woonplezier toe met uw nieuwe HR++ isolatieglas. Wij zijn u graag van dienst geweest!
Goed contact en blij met het werk dat zij geleverd hebben.
Response from the owner: Bedankt dat wij uw woning mochten voorzien van HR++ beglazing en nog trotser zijn wij als wij dan zo’n mooie review van u mogen ontvangen! Wij wensen u veel woonplezier toe met uw nieuwe beglazing!
Erg tevreden, goede communicatie en op tijd levering. Netjes achtergelaten.
Response from the owner: Fijn te horen dat u tevreden bent over het leveren en plaatsen van isolatiebeglazing voor uw woning!Bedankt voor uw mooie 5 sterrenbeoordeling! Wij zijn u graag van dienst geweest!
Al het glas in onze woning hebben we laten vervangen door HR++ glas. Dit hebben de mannen van IJsselglas voor ons gedaan. Ze hebben goed werk geleverd, we zijn erg tevreden!
Response from the owner: Bedankt mevrouw Jongsma voor uw supermooie beoordeling! Fijn te horen dat u zo tevreden bent. Wij wensen u heel veel woongenot toe met uw nieuwe HR++ beglazing!
js_loader