Menu
Ventilatierooster
Ducoton 10 Ventilatierooster

Ventilatierooster of suskast: IJsselglas is uw specialist!

Wij werken met de beste merken en kunnen u daardoor een ruime variëteit van ventilatieroosters aanbieden. Ons hoofdmerk is Duco. Bij Duco’s Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen kan voor de toevoer van verse lucht een keuze gemaakt worden uit een zeer uitgebreid gamma zelfregelende (ZR) ventilatieroosters.

Dit gaat van standaard zelfregelende roosters die in elk type raam of inbouwsituatie geplaatst kunnen worden, over roosters met geluiddemping voor (licht) geluidbelaste projecten, brandwerende roosters, roosters op maat voor hoogbouw, tot ventilatie en zonwering in één product of elektronisch gestuurde roosters met voorverwarming.

Pollenfilter helpt bij hooikoorts of allergie!

In een groot aantal Duco ventilatieroosters kan een pollenfilter geplaatst worden. Een pollenfilter is dé oplossing om de luchtkwaliteit in woningen te verbeteren!

Meer weten over pollenfilters en wat een pollenfilter kosten? Klik hier

Liever direct een pollenfilter bestellen? Vul dan het bestelformulier in.

Staat u op het punt om ventilatieroosters aan te schaffen?

Laat IJsselglas een vrijblijvende offerte uitbrengen!

DucoTon 10 ventilatierooster

DucoTon 10 is een ventilatierooster met een glasaftrek van 8 cm. en wordt heel veel toegepast in de woningen in Nederland. Het rooster is standaard leverbaar in een grijze naturel kleur, maar kan ook geleverd worden in standaard RAL-kleuren

DucoKlep 15 ventilatierooster

De DucoKlep 15 (ZR) is een thermisch geïsoleerd klepventilatierooster met “Soft-Line” design buitenprofiel, voor toepassing in zowel houten, aluminium, als kunststof kozijnen. Het uniek geponst binnenrooster, dat eenvoudig met de hand afneembaar is, doet tevens dienst als insectenwering!

Perfecte wind- en waterdichtheid en complete thermische onderbreking worden verzekerd door een scharnierende en dubbelwandige klep voorzien van een zachte lip. Door het unieke vlakke binnenrooster kan de DucoKlep 15 (ZR) toegepast worden in het vaste deel van een schuifpui.

De zelfregelende klep zorgt voor een constant debiet. De minimale uitsprong van de buitenkap zorgt ervoor dat de DucoKlep 15 (ZR) perfect combineerbaar is met de meeste rolluiksystemen.

DucoMax geluidsdempende suskast

DucoMax ‘ZR’ is een zelfregelend, geluidsdempende suskast (ventilatierooster), specifiek ontwikkeld voor situaties waar sprake is van zware geluidsbelasting. 

De verschillende types zijn fraai van vormgegeven en hebben een uitstekende akoestische en luchttechnische werking. Het buitenprofiel is beschikbaar in drie verschillende uitvoeringen.

Wat klanten over ons zeggen
Zeer tevreden over het plaatsen van de ruitGoede communicatie, zeer vriendelijke medewerkers zowel aan de telefoon als de glaszetters.Gaan lekker snel en vakkundig te werkMet vriendelijke groetBerta Jorna-Schilder.
Henk Bleeker
Henk Bleeker
1694810742
Ons huis werd voorzien van een beter isolatie glas, de montage was een geoliede machine. En het werd keurig schoon opgeleverd. Aanrader!
Heddo Wever
Heddo Wever
1693661412
Snel en netjes onze ramen vervangen.
Ik ben heel erg goed geholpen. Raam stuk en eerst noodglas gezet...daarna binnen een paar weken al ingepland voor vervanging. Top!
js_loader
Eerst kijken?

Kom een kijkje nemen in onze winkel aan de Handelsstraat 4 in Kampen, waarin wij u de verschillende soorten ventilatieroosters kunnen laten zien!