Wij zijn op zoek naar ervaren glaszetters

Als glaszetter is geen dag hetzelfde. De werkzaamheden vinden plaats voornamelijk bij particulieren in en rondom Kampen en in de regio. Ook werken wij voor bedrijven.

De werkzaamheden bestaan uit o.a.

• Het laden, vervoeren en controleren van het glas en aanverwante artikelen
• Het plaatsen van alle soorten beglazing
• Het bijhouden van je urenregistratie en werkbonnen

Deze werkzaamheden voer je in teamverband of zelfstandig uit.

Vacature glaszetter: Waar ga je werken?

Wat voor een glasbedrijf is IJsselglas? Je kunt bij IJsselglas terecht met je glasschade of het vervangen van ruiten. Of het nu gaat om isolatiebeglazing, enkel glas, monumentenglas, zonwerend glas, hardglas etc. wij kunnen je adviseren.
Van glazen deuren en douchedeuren van glas, tot die prachtige glazen (gekleurde) achterwand in je keuken. Van glazen schuifloket tot spiegels, koelkast plaatjes en alle soorten interieurglas.

Als het gaat om glas? Dan mag je vertrouwen op de kennis en kunde van IJsselglas! En met meer dan 17 jaar ervaring staan wij garant voor een stukje vakwerk.
Onze glaszetters zijn gedreven vakmensen. Een leuk team om mee te werken!

Wie ben je?

Enige werkervaring in glaszetten is een vereiste. Wanneer de werkervaring voor montage hardglas ontbreekt, zal daarvoor een opleiding aangeboden worden. Wij zoeken een nieuwe collega, die goed in een team (maar ook alleen) kan werken, een goede werkmentaliteit heeft en een proactieve instelling heeft ten opzichte van de te verrichten werkzaamheden.

Wilt je solliciteren?

Wij zien uit naar je sollicitatie! Stuur je CV met de werkervaring en je motivatie voor deze sollicitatie naar glas@ijsselglas.nl

 

vacature glaszetter
Ben jij de ervaren glaszetter die we zoeken?