Glazen balustrade; voor binnen en buiten

balustrade van glas

Glazen balustrade op maat van IJsselglas

Bent u op zoek naar een glazen balustrade? Dan bent u bij IJsselglas aan het goede adres. Wij leveren glazen balustrades voor binnen en voor buiten. 

En door onze jarenlange ervaring staan wij garant voor het vakkundig plaatsen van uw glazen balustrade. Onze glasspecialisten bespreken samen met u de mogelijkheden voor uw project. 

Met een glazen balustrade zorgt u voor meer natuurlijke lichtinval! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons opvragen.

Wat vinden anderen van IJsselglas?

Waarom een glas balustrade?

Een glazen balustrade zorgt voor meer natuurlijke lichtinval en geeft een erg ruimtelijk gevoel. Daarnaast is het ook nog eens erg modern en belemmert het uw zicht niet.

U kunt een glas balustrade op verschillende plekken toepassen. 

Denk bijvoorbeeld aan een mooie afscheiding van een vide of overloop, een alternatief voor uw trapleuning of misschien zelfs als hekwerk voor uw tuin of balkon. 

Kortom, de mogelijkheden voor een glas balustrade zijn oneindig!

Glazen balustrade bevestigen

IJsselglas kan een glazen balustrade op verschillende manieren bevestigen. Wij monteren uw glazen balustrade met glasklemmen of glasprofielen. Welk type glasklemmen of glasprofiel geschikt is, hangt af van meerdere factoren. 

Onze glasspecialisten bekijken daarom per situatie welke glasklemmen het beste toegepast kunnen worden.

balustrade van glas bij de trap

Waar is het toepasbaar?

Doordat een glas balustrade in zoveel verschillende functies kan worden toegepast, is veiligheid van groot belang. Een glas balustrade is daarom gemaakt van zogeheten veiligheidsglas.

Dit glas is 5 keer sterker dan gewoon glas van dezelfde dikte. Bij glasbreuk valt dit glas uiteen in kleine, ongevaarlijke stukjes.

Glazen balustrade binnen

Heeft uw woning of bedrijfspand een half open verdieping? Of wilt u liever iets anders dan een ‘gewone’ trapleuning? Er zijn verschillende mogelijkheden voor een glazen balustrade binnen in uw woning of pand.

Met een glazen balustrade binnen zorgt u voor meer transparantie in de ruimte(s). En doordat glas doorzichtig is, is het toepasbaar in diverse woonstijlen van klassiek tot aan modern. Onze glazen balustrades voor binnen zijn ook gemaakt van veiligheidsglas.

Glazen balustrade buiten

Naast glas voor binnen, zijn er ook glazen balustrades voor buiten. U kunt denken aan een balkonafscheiding of een hekwerk om uw tuin. Met een glazen balustrade voor buiten maakt u uw balkon of tuin pas echt uniek.

Maar ook in de horeca is glas erg populair. U kunt het terras ook daar voorzien van glas met een terrasscherm. Zo zitten uw gasten lekker uit de wind en wordt hun zicht niet belemmerd.

Meer weten?

Benieuwd of een glazen balustrade geschikt is? Vraag ons gerust om advies of kom langs in onze showroom aan de Handelstraat 4 te Kampen!