E-mail: glas@ijsselglas.nl  Telefoon: 038 333 2005

Glazen deur

Een glazen deur is prachtig in uw woonkamer of kantoorpand.

Wij kunnen u diverse soorten glazen deuren aanbieden.
Wat denkt u van een glazen douchedeur? Of een glazen deur voor de sauna?
Wij hebben al diverse glazen schuifdeuren en glazen binnendeuren geleverd en geplaatst.
Hieronder ziet u enkele voorbeelden daarvan. En bent u benieuwd hoe wij een glazen deur plaatsen? U leest het hier. 

Gemaakt van hardglas

Uw glazen deur is gemaakt van hardglas. Wanneer hardglas stuk gaat valt dit in duizend stukjes waaraan u zich niet kunt bezeren. Glazen deuren zijn in verschillende typen hardglas leverbaar.

U kunt kiezen voor blank hardglas of satijnglas, waarbij het niet mogelijk is om vanuit de kamer de hal in te kijken. Ook is het mogelijk om gezandstraalde lijnen op het glas aan te laten brengen, op die manier wordt je glazen deur een extra eyecatcher.

glazen deur
U wilt een glazen deur en weet al hoe deze eruit moet zien?

Vraag dan een offerte aan bij IJsselglas!

Soorten glazen deuren:

Taatsdeur

Een taatsdeur biedt een stijlvolle oplossing voor uw woning of kantoor, waarbij geen kozijn hoeft te worden toegepast, waardoor u de maximale glasbeleving kunt ervaren. Bij een glazen taatsdeur ligt het draaipunt onder en boven de deur.

Taatsdeur glazen deur met vloerveer

taatsdeur

Vloerveer taatsdeur glazen deur detail

vloerveer van een taatsdeur

Tensor pendelscharnier glazen deur

tensorscharnier

Tensort pendelscharnier glazen deur

pendeldeur

Pendeldeur

Een pendeldeur wordt bevestigd aan het kozijn doormiddel van tensorscharnieren. Hiernaast ziet u een voorbeeld van een pendeldeur en een tensorscharnier.

De glazen deuren kunnen worden uitgevoerd in verscheidende gekleurde hardglas soorten of in gefigureerd gehard glas. De verschillende soorten deurbeslag laten wij u graag zien.

Normaliter leveren wij een glazen deur inclusief het inmeten en het monteren ervan. Alleen leveren kan natuurlijk ook!

Gezandstraalde deur

Met de zandstraaltechniek wordt een speciaal straalgoed met hoge druk op het glas geslingerd om verschillende structuren en motieven op het oppervlak te laten ontstaan.

Vooral glazen deuren krijgen door het satineren een decente elegantie. Door de lichtdoorlaatbaarheid van het glas wordt het decor een stijlvolle blikvanger in de ruimte.

Op het glasoppervlak kan nog een extra laag worden aangebracht. Het oppervlak krijgt daardoor teflon-eigenschappen, waardoor vingerafdrukken en vuil tot een minimum kunnen worden gereduceerd en eenvoudig kunnen worden verwijderd.

Advies nodig?

Nog niet helemaal zeker van de soort deur? Vraag ons om advies!

Of kom een kijkje nemen in onze winkel aan de Handelsstraat 4 te Kampen, waar wij diverse soorten glazen deuren in onze showroom hebben staan.