E-mail: glas@ijsselglas.nl  Telefoon: 038 333 2005

Glazen keukenwanden

Glazen keukenwand colorbel
Glazen keukenwand colorbel
hardglas keuken

Ruime kleurkeuze achterwanden

Het kiezen van de juiste kleur achterwand is een hele opgave. Kleuren roepen verschillende emoties op en het is belangrijk hier goed over na te denken. Uw type keuken en interieur zijn tevens mede bepalend voor de kleurkeuze van de achterwand.

Wij leveren uw glazen wand in de keuken in alle RAL-kleuren. In onze showroom hebben wij ook diverse monsterstukken van glas liggen. Neem gerust een monster stukje mee naar huis! Zo kunt u bepalen of het bij uw keuken en interieur past! En komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Dat klinkt aantrekkelijk!

Kiest u voor gemakkelijk schoonhouden van de glazen wand in uw keuken? Wilt u een glazen keukenwand?
Glazen keukenwand colorbel
Uitsparing glazen keukenwand

Colorbel glas bij IJsselglas

Colorbel is verkrijgbaar is alle standaard RAL-kleuren en is zelfs verkrijgbaar in metallic kleuren. Een glasplaat is van zichzelf een beetje groen. Dus een lichte kleur die achter glas wordt gespoten, zal aan de voorzijde iets afwijken. Dit kan erg storend zijn. Houd daar rekening mee, een neem desnoods een kleurmonster van ons mee om de juiste kleur te bepalen. Wanneer u kiest voor een witte glasplaat adviseren wij u om extra helder glas te kiezen met een extra laklaag. Op die manier voorkomt u dat u straks oneffenheden door de glasplaat heen ziet en/of de glasplaat groen uitvalt tegen uw muur.
De colorbelpanelen worden standaard ongeslepen geleverd. Dit betekent dat de randen nog ruw zijn aan de zijkant. Een mooier resultaat geeft het als de randen poli geslepen worden. Dat wil zeggen dat de zijkant van het glas glanzend machinaal is geslepen, en de randen onder een verstek van 45 graden staat, die ook weer hoogglans zijn afgewerkt. Als de zijkanten tegen de kastjes aanvallen kan er eventueel gekozen worden om alleen de bovenzijde van de glasplaat te laten slijpen.
Wij adviseren altijd om de muur te sausen voordat u het glas laat plaatsen. De glasplaat wordt met de gecoate kant naar achter geplaatst en dan heeft u een prachtig egaal geheel, bijna een spiegel in de kleur die u wilt! Bovendien zijn alle oneffenheden in de muur weggewerkt. U kunt veilig een dergelijke geverfde wand met bijvoorbeeld een neutrale transparante siliconenkit of spiegellijm tegen de wand kitten. De verf voorkomt dat de kit zichtbaar wordt. U heeft dan ook geen last meer van het feit dat een kitrandje aan de zijkant van de keukenwand achter het glas komt, wat bij een blanke plaat erg storend is.
De glaszetters van IJsselglas kunnen voor u de glasplaat nauwkeurig inmeten en voor u plaatsen. Ook wanneer u stopcontacten verwerkt wilt hebben in uw glasplaat kunnen wij dit voor u inmeten.
Uiteraard kunt u de glasplaat ook zelf plaatsen, nadat u een gedetailleerde tekening met afmetingen aan ons heeft doorgegeven, kunnen wij dit voor u gaan bestellen. De levertijd van colorbelpanelen ligt gewoonlijk tussen de 3 – 4 weken.

De voordelen van een glazen keukenwand

Door het plaatsen van een keukenwand van glas lijkt uw keuken visueel een stuk groter.

Glazen keukenwanden zijn leverbaar in verschillende kleuren, waardoor het passend is bij iedere keuken.

Het plaatsen van een achterwand in uw keuken is een echte eyecatcher.

Advies nodig?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een glazen wand in de keuken? Neem dan contact met ons op.
Uiteraard bent u ook van harte welkom om een kijkje te nemen in onze winkel aan de Handelsstraat 4 in Kampen om de verschillende kleuren te komen bekijken!