Glazen wand; voor binnen en buiten

glazen schuifwand

Uw specialist in glazen wanden

IJsselglas is uw specialist als het gaat om glazen (schuif)wanden. Samen met u bespreken wij uw wensen en kijken welke van de talloze mogelijkheden hier het beste bij aansluiten. Een offerte is bij ons altijd vrijblijvend!

Maar ook voor isolerend dubbel glas, HR+++ glas of glazen keukenwanden kunt u ook bij ons terecht.

Wat kunnen wij voor u betekenen op het gebied van glas?

Wat vinden anderen van IJsselglas?

Glazen wand binnen

Een glazen wand binnen in uw huis is prachtig en functioneel. Een eigenschap van glas is het doorlaten van licht. Het zorgt ervoor dat u eenvoudig een extra, lichte ruimte heeft in uw huis zonder dat dit meteen een hokkerig gevoel geeft. Ook werkt het ruimtebesparend.

U kunt de ruimte verdelen en het licht behouden! Een glazen wand in het interieur ziet er fris uit en is een stijlvolle oplossing voor geluid en warmte.

Denk aan een glazen wand in de badkamer, als afscheiding van de douche, een glaswand in de woonkamer om een grote ruimte op te delen in twee ruimtes of bijvoorbeeld van de voordeur naar de woonkamer. Maar ook een glazen balustrade op de overloop behoort tot de mogelijkheden.

Glazen schuifwand binnen

Heeft u een een grote ruimte, maar wilt u geen vaste glaswand in uw woning? Dan is een glazen schuifwand wellicht de oplossing. Een schuifwand zorgt ervoor dat u de ruimtes van elkaar kunt scheiden op de momenten dat u dat wilt. Zo heeft u de privacy die u nodig heeft, maar zonder lichtverlies. En een schuiwand is niet alleen mooi maar ook erg handig!  Er zijn diverse systemen die er voor kunnen zorgen dat u de wand kunt schuiven of weg klappen.

Glazen wand kantoor

Ook in een kantooromgeving kan een glazen (schuif)wand uitkomst bieden. Wilt u bijvoorbeeld een vergader- of spreekruimte creëren die de privacy waarborgt, maar wel transparant is? Dan biedt glas de ideale uitkomst. Met speciale profielen wordt het glas vastgemaakt aan het plafond. 

Glazen schuifwand buiten

Ook buiten wordt een glaswand regelmatig toegepast. Wat te denken van een terrasoverkapping van glas? Of een mooie, glazen schuifwand? 

Door glas te gebruiken voor een terrasoverkapping of glazen schuifwand, creëert u een ruimte die zowel bij binnen, als buiten betrokken kan worden. U heeft de mogelijkheid om de ruimtes te scheiden, maar de lichtinval te behouden. Hoe vaak hoort u wel niet: uit de wind in de zon is het heerlijk. Met een glazen schuifwand, kunt u zelf die plek maken! Ook tijdens de Hollandse zomeravonden: lekker buiten kunnen blijven zitten en genieten van de temperatuur terwijl het regent.

 

Glazen wand voor de horeca

Maar ook in de horeca zijn glazen wanden niet vreemd. Deze worden vaak gebruikt als afscherming van het terras. Op deze manier is het terras duidelijk gekaderd, wordt de wind tegengehouden, maar wordt het zicht van de gasten niet gehinderd.

Ook een glazen wand voor binnen of buiten?
Onze winkel is i.v.m. de huidige coronaregels gesloten. Bestellingen kunnen op afspraak afgehaald worden.