Glas in Kampen en omgeving nodig?

Kies dan voor IJsselglas!

Woont u in Kampen of omgeving en heeft u glas nodig, een kapotte ruit? Bel – Glas bedrijf IJsselglas!

Glaszetbedrijf IJsselglas staat met haar 24 uurs glasservice 24 uur per dag voor u klaar, wij zijn snel ter plaatse en onze vakkundige monteurs repareren uw glasschade snel! Bel nu 038 – 333 2005 of vul ons glasbreukmeldingsformulier in!

Glaszetter van IJsselglas

Glasschade rechtstreeks regelen met uw verzekeraar?

Glas bedrijf IJsselglas regelt dit graag voor u!

U meldt de glasschade bij uw verzekeraar glas bedrijf IJsselglas regelt de financiële afhandeling rechtstreeks met uw verzekeringsmaatschappij via onze acte van cessie die u bij onze glaszetter kunt invullen. Wel zo makkelijk toch? Zo nemen wij u de financiële rompslomp uithanden! De verzekeraar betaalt rechtstreeks aan IJsselglas uit, op die manier hoeft u niet eerst het schadebedrag zelf voor te schieten of te wachten wanneer het op uw rekening staat.

Onze glaszetters vertellen u er graag meer over, wanneer ze bij u komen om de ruit te repareren. Wilt u nu uw breukmelding doorgeven ons? Wij nemen direct contact met u op!

Glasssoorten bij IJsselglas

Neemt u eens rustig een kijkje op onze website en lees welke glassoorten IJsselglas u zoal kan leveren en kan plaatsen! Dubbelglas, enkelglas, glazen deuren, glazen keukenwanden, lees er alles over op onze website.

De koffie staat voor u klaar in onze ruime showroom en winkel

Als glaszetter, glashandel en glasbedrijf onderscheiden wij ons graag van de rest. Wij zijn niet alleen een glaszetter of glasbedrijf, maar u kunt bij onze glashandel en winkel aan de Handelsstraat 4 in Kampen terecht voor heel veel soorten glas in onze winkel met maar liefs 250 m2 wooninspiratie! Wij leveren glas aan particulieren en bedrijven. Hebben wij het glas op voorraad, dan snijden wij het direct voor u op maat en kunt het direct meenemen.

In onze winkel en showroom (waarin wij ook verf, behang, PVC vloeren, vinyl en tapijt verkopen) staan onze deskundige medewerkers u graag te woord!

Onze winkel is op maandag t/m vrijdag geopend van 09.00 -12.30 en van 13.30- 17.00 uur. De koffie staat voor u klaar!

Showroom IJsselglas Kampen
Glaszetter IJsselglas
U gaat naar IJsselglas voor: